Perfect!

Hele goede en behulpzame hulp ontvangen. Daarnaast ook heel geduldig!

Fast delivery

Quick response via email and fast delivery to the uk just in time for departure

zeer proffesioneel

Had enorma problemen met registreren en betalingen die niet op bedrag o met ene groupon bon kwamen. Het voorstel en de goede service van Paul was perfect. Hij gaf steeds goede melding per mail en heeft dit probleem ook opgelost. De nodige service per mail was perfect en zeer goed opgevolg. Mijn dank .

Rapidité et sérieux

J'ai rencontré des difficultés ce jour pour commander la vignette. En fait, le champ " Utiliser le code groupon" n'apparaissait pas au moment de commander la vignette. Je vous ai donc envoyé un mail pour signaler le problème et vous vous êtes proposé de m'aider en passant ma commande. Je vous suis très reconnaissant de la rapidité de votre réaction pour trouver une solution. Proficiat en nog dans u wel voir je hulp.

Keurig

Door de medewerkers keurig geholpen en te woord gestaan, goede service

Topservice

De vraag werd meteen behandeld en er werden bijkomende stukken opgevraagd zodat wij het vignet zo snel mogelijk konden bekomen. Zeer snelle en klantvriendelijke service dus!

SUPER

Werd snel gebeld nadat ik mijn code via Groupon verkeerd had gebruikt. Ik ben geweldig geholpen door Vignet-Bestellen.nl Een echte aanrader voor iedereen die de Duitsland sticker of een andere nodig heeft. Echt een goede service! Niet alleen maar snel online geld verdienen. Deze mensen maken het winkelen tot een feestje! Een verdiende 5 sterren score!

Vlotte service mits interventie klantendienst

Eenvoudig vignet Frankrijk besteld dmv groupon. Verzilveren was in eerste instantie onmogelijk (code kon niet toegepast worden), na tussenkomst van klantendienst kreeg ik een mail met de juiste link om alles af te handelen. Op 1-2-3 was het daarna gepiept. Nu enkel wachten op de pdf en definitieve sticker

Dit is al weer mijn 2e bestelling voor een andere auto, wedrom snelle levering.

Geweldig! Het overbodige Duitse en Franse vignet in enkele minuten tegen een fantastische vergoeding

Zie mijn reactie in een zin van 20 woorden

Goed netjes en reageren snel

Super vriendelijk

Ik ben erg goed geholpen door Peter. Ik kon mijn groene sticker niet online bestellen, dus wij hebben via de mail en telefoon goed contact gehad. Bij onduidelijkheden legde hij het goed uit. Mijn sticker is goed aangekomen en op tijd. Een aanrader!

Uitstekende service

Reageren meteen op mail-verzoek en handelen het prima af.

Prima en snel geregeld

Goede snelle service.

Omslachtig

Zodra ik in het aanvraag formulier kues voor Kentekenbewijs meesturen Jan ik het bestand niet bijvoegen maar moet dit volgens de link via WhatsApp doen. Dit zou direct in her aanvraagformulier moeten kunnen

Snel geregeld

Mooie aanbieding voor de milieusticker voor Duitsland

Had problemen met de site, maar werd binnen een paar minuten gebeld en uitstekend geholpen. Prima service, zeer klantvriendelijk. Echte aanrader!

Perfect geregeld

Goede site en goede behandeling

Snelle reactie en afhandeling

Had een foutje gemaakt Daar heb ik over gebeld en toen is het meteen opgelost

zeer tevreden.!!!!

ik ben zeer tevreden over de service. met vr.Groet J van den Donk

supersnel geregeld

Net als vorige auto.

Perfect geregeld!

Fijne service snel geregeld!

top geregeld

Alles keurig voor elkaar, prima service. voor de frankrijkmilieusticker drie weken moeten wachten voordat frankrijk het opstuurde. De milieusticker duitsland was met drie dagen in huis.super tevreden, kunnen nu van de vakantie genieten.

Goed geregeld

Fantastisch Wij hebben eerst zelf geprobeerd bij de Franse overheid het vignet te bestellen Maar dit was geen succes. De firma Vignet bestellen . nl ingeschakeld en het is voor elkaar. Goede service Wij zijn er blij mee

93 Dijkleger

Vianen 4131 MA