Correct en goed en volledig informerend, behulpzaam en snel.

Ik was te laat met aanvragen van het vignet en voorzag problemen. Door de manier waarop mijn aanvraag werd behandeld is de zorg van me weggenomen, want het ging Correct en goed en volledig informerend, behulpzaam en snel!

Gewoon prima

Je krijgt wat je vraagt

Gemakkelijk maar duur

De site is gemakkelijk te bereiken en te gebruiken. De prijzen zijn wel hoog voor de producten

heel gemakkelijk en snel

Ik kon heel snel het juiste vignet selecteren en kopen. Binnen een paar dagen had ik hem thuis.

Procedure super verlopen.

Het is een prima ervaring geweest.

Eenvoudig en snel.

Zeer makkelijk te bestellen en zoals beloofd snel in huis.

Snel en goed geregeld!!

Binnen de afgesproken en te verwachten tijd compleet geregeld.

Vignet op tijd gekregen. Prima service.

Prima.

Zeer goed en zeer snel beholden. Had het nog eerder Dan gezegd werd. Ga zo door.

Vlot

Makkelijk

Alles was oké

Tevreden

Oke

Oke

Het gewenste product binnen een aanvaardbare tijd mogen ontvangen !

Thanks Ik wil absoluut geen vervolgmail of reclame onderin vangen !!!

Makkelijk en snel!

prima,makkelijk, correct geholpen

factuur van het vignet binnen 3 dagen in huis. Op tijd voor het vertrek naar Buitenland. origineel in de post na thuiskomst. Overigens niet nodig gehad tijdens verblijf in Fr. gedurende 5 weken.

goed geregeld

Ik bestelde het vignet en het werd conform hetgeen aangegeven werd op de site keurig op tijd geleverd, fijn dat ik er zelf geen omkijken naar had...

Makkelijk en snel

Op de site makkelijk een Zwitsers vignet kunnen bestellen en omdat ik er langs kwam heb ik het kunnen ophalen wanneer ik dat wilde. Erg makkelijk en snel dus. Aanrader.

accuraat en snel

heel goed

Snel en correct geleverd

Supersnel geregeld

Zoals beloofd was alles super snel en zonder probleem geregeld

De stikker had ik 1 dag te laat binnen maar daarvoor had ik n schrijven gehad met t vognet op afgebeeld, top

Keurig geregeld.

Keurig geregeld.

Snel en correct.

Makkelijk te bestellen via the website. Goede prijs en snelle levering.

7 Hollandse Kade

Abcoude 1391JD