Het bestelproces verliep geheel volgens afspraak.
Bij vignetbestellen.nl drie vignetten besteld. Een Franse Milieusticker en een Duitse Milieusticker en een wegenvignet voor Zwitserland. Ik dacht dan is het maar geregeld met de oog op de toekomst. De Duitse Milieusticker en het Zwitserse wegenvignet had ik de volgende dag al in huis. Eveneens het tijdelijke milieuvignet voor Frankrijk de volgende dag al keurig in mijn mail. De fysieke milieusticker voor Frankrijk volgde enkele weken later per post vanuit Frankrijk. Ook de klantenservice van dit bedrijf echt als top en super klantvriendelijk ervaren. Het thuiswinkelwaarborg schept mijns inziens echt vertrouwen. Als consument vindt ik dit echt een voorwaarde om online iets te bestellen. Ik kan alleen maar zeggen grote klasse voor Vignetbestellen.nl deze mensen snappen waar ze mee bezig zijn en zijn erg kundig. Ga zo door!
Hartelijk dank voor de vlotte wijze van afhandeling van de aanvraag. groeten fam.rigter,
6 jaar geleden zelf sticker in Frankrijk besteld op een destijds Franstalige site nog. met wat pijn en moeite en wat hulp van zoonlief lukte het. wat een genot is deze bestelwijze dan voor een digibeet als ik. ZEER AANBEVOLEN!!
Bestellen ging snel en gemakkelijk. Moest wel even wachten op de sticker zelf, maar had gewoon een digitaal kopie dat geldig is en gebruikt mag worden. Helemaal prima.
Kreeg een goed advies, ze zijn absoluut niet de duurste aanbieder en de vignetten werden volgens afspraak de volgende dag afgeleverd
Klantenservice heel goed bereikbaar. Kundige mensen en snelle levering. Kan het iedereen aanbevelen!
Snel en adequate afhandeling na telefonisch contact. Komen afspraken helemaal na. Waren er maar meer zo!!!!
Goede en duidelijke service
Geen minpunten
Recensione originale
Volgens mij vergeten heb toen maar gebelt.
Contact via site, whatsapp en telefonisch verloopt vlekkeloos. Zo ook de afhandeling van de bestelling. Niets op aan te merken.
erg makkelijk en snel in huis,zeer tevreden.
Het Vignet was te laat.
Hallo Alex, fijn elkaar gesproken te hebben. Zoals aangegeven proberen wij zo goed mogelijk op onze website en in onze correspondentie te vermelden dat de Franse Milieusticker binnen 48 uur geleverd wordt als tijdelijk vignet (.pdf). De fysieke raamsticker wordt binnen twee tot zes weken per geleverd op het opgegeven afleveradres van de bestelling. Omdat de zending van de raamsticker rechtstreeks uit Frankrijk komt, hebben wij helaas geen controle op het exacte aflevermoment. U kunt echter te allen tijde gebruik maken van het digitale milieuvignet. Hopend u hiermee voldoende van dienst te zijn geweest. Met vriendelijke groet, Team VignetBestellen.nl
Ik had ‘m aangevraagd maar bleek in korte tijd niet nodig. Door drukte was mijn met de vraag voor annuleren in 1e instantie niet op tijd afgehandeld maar uiteindelijk hebben ze meerdere malen contact gezocht en is alles netjes via goed telefooncontact opgelost! Zeer goed opgepakt en afgehandeld
Recensione originale
Ik had ‘m aangevraagd maar bleek in korte tijd niet nodig. Niet in het deel waar ik heen ging in Frankrijk. Meteen gebeld en gemaild maar nooit reactie gehad op mijn vraag of ik het kon annuleren. Erna helaas code oranje en bleef ik thuis. In de tijd dat ik in Frankrijk had moeten zitten kreeg ik ‘m dubbel onnodig in de bus
Kreeg de sticker pas na meer dan 4 weken toe gestuurd..
Hallo Jiri, bedankt voor de telefonische toelichting zojuist. Zoals aangegeven proberen wij zo goed mogelijk op onze website en in onze correspondentie te vermelden dat de Franse Milieusticker binnen 48 uur geleverd wordt als tijdelijk vignet (.pdf). De fysieke raamsticker wordt binnen twee tot zes weken per geleverd op het opgegeven afleveradres van de bestelling. Omdat de zending van de raamsticker rechtstreeks uit Frankrijk komt, hebben wij helaas geen controle op het exacte aflevermoment. U kunt echter te allen tijde gebruik maken van het digitale milieuvignet. Hopend u hiermee voldoende van dienst te zijn geweest. Met vriendelijke groet, Team VignetBestellen.nl
Vignet kwam te laat. Niet bruikbaar daardoor.
Hallo Marc, fijn dat u het vignet inmiddels retour het gestuurd naar ons kantoor in Abcoude, ondanks dat het vignet u te laat bereikt heeft. Onze excuses hiervoor. Wij hebben het gehele aankoopbedrag aan u terug gestort. Hopend u hiermee voldoende van dienst te zijn geweest. Met vriendelijke groet, Team VignetBestellen.nl
Vignet besteld en bij thuiskomst van vakantie lag ie in de bus. Dat ligt niet aan de Nederlandse verkoop organisatie, maar aan de traagheid van de Franse staat. Het eindresultaat telt echter, er kan er derhalve geen voldoende voor geven.
Recensione originale
Vignet besteld en bij thuiskomst lag ie in de bus
Bijzonder snelle en correcte service.Bedankt hiervoor
Geen bureaucratische onzin in een slecht vertaald frans document.
Besteld en vignet wordt per post thuis bezorgd. Lekker makkelijk en geen gedoe.
Laat een vignet voor Zwitserland besteld (ivm Covid). Binnen enkele dagen in huis. Helemaal prima.
Snel geregeld, helaas net te laat binnen, maar kopie mee kunnen nemen. Informatie goed.
zeer snelle afhandeling met goede informatie
goed snel simpel en op tijd uitgeleverd
gewoon goed
7 Hollandse Kade
Abcoude 1391JD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire