Laden reviews...
1.786 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn de beoordelingen positief. Klanten waarderen snelle levering, goede verpakking en betrouwbare service. Er wordt vaak genoemd dat er een breed assortiment is en dat de prijzen scherp zijn. De algehele ervaring is goed, met enkele opmerkingen voor kleine verbeterpunten.
Alles top und Preiswert
Herbert Steinert
73574 Iggingen ,kirchgasse6
Onderdelen besteld voor een Guzzi. Snel geleverd en onderdelen zijn zoals beschreven op de site ook zo geleverd. Gewoon top
Rick F
Schiedam
Excellent
Paolo Manconi
Nuoro
alles volgens afspraak meerdere keren onderdelen aangekocht. van verschillende motor merken. levering volgens afspraak.
Tiny Bloks
oss
Vaste leverancier van tweedehands moto Guzzi delen. Snel in huis. Goede kwaliteit.
N Pirovano
NIEUW BEERTA
Waited for over a month for items just to get a refund and not even get informed that items where lost over 20 days ago. Horrible customer service
Edwin Rodriguez
RIO GRANDE
Dear Edwin Rodriguez,
The order you placed was submitted on 12.06.2026.
On 12.06.2026, we sent you an email informing you that your address was incorrect, which unfortunately prevented us from creating a shipping label. We kindly asked you to provide the correct address so we could ship the part to you as soon as possible.
On 13.06.2026, we received your message stating that you do not live in the “United States” (as originally entered by yourself), but in “Puerto Rico”.
Following this information, we had to inform you on 15.06.2026 that we unfortunately do not ship to Puerto Rico and that we would cancel the order and initiate the refund.
On 15.06.2026, the refund was immediately processed and completed.
Kind regards,
Motorparts-online.com Team
Verbeter tip. Voor op de web site hoe bij defect een retour aan vraag te doen. Dit onder een button doen scheelt zoeken en mailen.
Van Heijst
Aarle -rixtel
Zeer snelle levering
Nick Erpels
Arendonk
Sehr Zufrieden
Johann Steinhögl
Marchtrenk
Very meny steps causing delays in logistics process. I got the goods eventually
Markku Tuomola
Aitoo
I had a question about delivery and they answered fast and friendly. :-) After i Place the orde, the package was delivered in less than a week. Super experience. Will 100% by from them again.
Daniel Tobias Nielsen
Østervrå Denmark
Alles bestens, Preise top, ware Top , Lieferung Top. Jederzeit gerne wieder.
Thomas Haller
Austria
Onderdeel was snel verzonden en in goede staat.
Bas Broers
Tilburg
W. Jonker
Pm
Zie boven
Jan Lammers
Apeldoorn
Excellent website, excellent communication, super fast sending, great packaging, fast delivery. quality product as expected according to the photos.
Rui Rodrigues
Leiden
De site is overzichtelijk. Zou het wel fijn vinden als ik jullie ook telefonisch kan bereiken. Die geeft overbezet aan. Maar misschien vergis ik mij wel.
Jos Hollenberg
Alkmaar
Tolle Internetseite, einfacher Bestellvorgang, schneller Versand und die Ware ist wie beschrieben.. Empfehlenswert !!
Jörg
Zollernalbkreis
Schneller Versand, netter Kontakt. Der Anlasser musste geschmiert werden, die Kohle im Anlasser wie NEU. Vielen Dank nochmal
Nicole
Saarbrücken
Op 1week tijd 2bestellingen ontvangen met het verkeerde artikel
Damiano Ederveen
Balkbrug
Beste Damiano,
Wat spijtig om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met Motorparts-online.com.
Wij zien dat u inderdaad twee bestellingen heeft geplaatst, één op 10.6.2026 en één op 16.6.2026.
U geeft aan twee keer het verkeerde artikel te hebben ontvangen. Naar aanleiding hiervan heeft u geen contact met ons opgezocht en heeft u ons gene kans gegeven om dit probleem voor u op te lossen, en dit betreuren wij.
Bij Motorparts-online.com zitten wij van Maandag t/m vrijdag klaar om niet alleen alle vragen te beantwoorden, maar ook om problemen op te lossen.
Wanneer u een onderdeel ontvangt dan heeft u ten aller tijden een ''14 dagen niet goed geld terug garantie'', en u zit nog steeds binnen dit termijn. U mag dan ook nog steeds een retouraanvraag bij ons indienen. Dit kan via onze website of via de algemene mail.
Wij zorgen er dan graag voor dat u de desbetreffende retourinstructies ontvangt zodat u de onderdelen kunt retourneren.
Zodra de onderdelen in goede orde zijn ontvangen, zal het volledig betaalde bedrag, incl, de verzendkosten, terug op uw rekening worden gestort.
Wij hopen u via deze weg te hebben geholpen en wanneer er nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan vernemen wijn dit uiteraard graag.
Met vriendelijke groet,
Team Motorparts-online.com
Alles zoals beschreven gewoon correct... Bedankt
Claude Decock
beveren leie
En complete sloten set bestelt voor mijn speed triple, snel geleverd gekregen precies zoals afgebeeld.
Robin
Culemborg
Jammer dat ik een beschadigde stekker moest over solderen. Op afbeelding niet te zien en niet vermeld. Geen wereldklus maar wel slordig
Theo
Eersel
Altijd correct volgens de fot en altijd snel geleverd. Uitstekende service en kwaliteit.
Kelly Van Quickelberge
Ardooie
Goede service, word snel te woord gestaan en spullen worden netjes geleverd
SvB
Hilversum