Het juist product en op tijd.
Goede kwaliteit en snel verzending.
Schnelle Lieferung und die Teile wie beschrieben
Alles bestens
Wonderful experience in every part of it. from part choosing to buying to shipping. would surely recommend.
Sehr gut.
ok
Impecável Tudo chegou em óptimas condições
Ordered a replacement tail light, second hand. Lots of photos of the light on the site which accurately showed me the condition. Arrived in the UK within a few days. Well packaged and in working order.
super good service and easy to find the right parts i needed for my bike:)
top
Bij het kopen van een gebruikt onderdeel ,zeer duidelijke foto's ook van de schade die er op zit weet je precies wat je koopt en word ook snel geleverd
Zag er beter uit dan afgebeeld en beschreven. Heel goed.
Fast and perfect !
Fijn contact en probleem meteen opgelost.
Beste Louis, Ten eerste willen wij benadrukken dat wij het erg spijtig vinden dat u een onderdeel heeft mogen ontvangen die niet aan de beschrijving voldoet waardoor u erg teleurgesteld bent. Wij zien in ons systeem dat u het onderdeel heeft besteld op 2-1-2025 en helaas geen mail heeft gestuurd met de melding dat het onderdeel niet voldoet aan de beschrijving in de advertentie. U geeft aan dat u geen foto's heeft ontvangen met verdere details, heeft u hier een mail over gestuurd? Tot onze spijt zien wij deze niet terug in de mail en/of uw account. Wellicht dat dit onder een ander mailadres is gestuurd waardoor wij deze niet kunnen terugvinden onder uw naam. U heeft bij Motorparts-online.com ten aller tijden een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Deze mag u aanvragen via de mail. Dit hoeft u niet meer te doen, dit hebben wij inmiddels al voor u gedaan zodat u het onderdeel kosteloos kunt retourneren. Zodra wij het onderdeel retour hebben ontvangen zal de terugbetaling spoedig volgen. Wij hopen u via deze weg te hebben geholpen en wanneer er nog vragen zijn dan mag u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Motorparts-online.com
Ursprüngliche Bewertung
Onderdeel niet zoals beschreven en geen detail fotos ontvangen. Teveel betaald voor een kapot onderdeel. Volgende keer koop ik het ergens anders.
Goed onderdeel, goede prijs en snel geleverd
Het bestelde artikel (gebruikt) ziet er prima uit en werkt perfect en voor een goede prijs! Motorpartsonline was ook snel met versturen. Jammer dat DPD een potje maakt van het afleveren, zij maken de beloofde 2 dagen levertijd werden er 10 (Vandaar 4 van de 5 sterren)
Beste R.m. Angevare, Laat ons ten eerste benadrukken dat wij het erg spijtig vinden dat u tot op heden uw bestelling nog steeds niet heeft mogen ontvangen. Wij zien dat u de bestelling op 28-12-2024 al heeft besteld en dat deze tot op heden nog niet is geleverd. Wat wij erg spijtig vinden is dat wij geen mail van u kunnen vinden waarin u aangeeft dat u uw verwachte pakket tot op heden nog niet heeft mogen ontvangen en of wij eventueel met u mee zouden willen kijken naar waar uw pakket blijft, want dit doen wij graag wanneer het langer duurt dan gewenst. Uiteraard na het zien van dit bericht zijn wij meteen in uw order gaan kijken en zijn wij de track en trace gaan volgen. Wij zien dat de handelaar uw pakket netjes en op tijd heeft verzonden maar dat deze al vanaf 31-12-2024 wordt vastgehouden bij DPD. Wat wij daarom hebben gedaan voor u is contact opgenomen met DPD met de vraag wat er op dit moment met uw pakket aan de hand is en waarom deze tot op heden nog steeds niet is afgeleverd. Uiteraard hopen wij zo spoedig mogelijk bij u terug te kunnen komen met een antwoord. Dit antwoord zal netjes naar uw mailadres worden gestuurd die bij ons in het systeem bekend is. Hopende u via deze weg te hebben geholpen en wanneer er nog vragen zijn dan vernemen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team Motorparts-online.com
Ursprüngliche Bewertung
Van de beloofde 2 dagen levertijd zijn er al 8 voorbij….
Duidelijke en overzichtelijke website. Het bestelde onderdeel voldeed aan m'n verwachtingen.
Prima verzending en producten zien er goed uit.
Livraison rapide
geen verrassing bij het ontvangen van de onderdelen , juist omschreven ,, eerlijke handel ,
Snelle levering en precies d juiste onderdeel
33 Thomas Edisonweg
Drunen 5151 DH