Correcte , vlotte en snelle service .

Correcte , vlotte en snelle service .

Order a speedometer for a BMW K100 I just swapped The old one and now everything works perfect

Defect stuk

Opgepast bij gebruikte onderdelen dat je geen kapot stuk ontvangt zoals ik net heb voorgehad

* Blij dat jullie er zijn ! *

Snel geleverd en juiste product ontvangen Niet nieuw,dat stond ook in de advertentie maar ik ben prima geholpen ermee. Kortom..blij dat jullie er zijn. Top !!

Voetsteun gebroken. Gevonden bij motorparts en binnen enkele dagen in huis. Prima dus

Goede service, snelle levering

Gewoon zoeken en klikken op de webshop Voor je het weet heb je het onderdeel in huis

Netjes en verzorgd ingepakt

Onderdeel goed en netjes ingepakt en verzonden. Artikel voldoet aan de verwachting voor een goede prijs.

Goeie service

seher gut

das war alles in ornung .ich habe die teile bekommen was ich bestell habe

Koppelingskabel

Ik wacht al drie dagen en de verzending is nog niet eens begonnen. Morgen heb ik een afspraak bij een neurochirurg waar ik al twee maanden op wacht. Gelieve mijn geld terug te betalen. Ik zou dit pakket sneller te voet ophalen, het is ongeveer 40 km naar Drunen. Dit is een ramp!!! Ik vroeg om snelle verzending!

Good

Fast delivery. Good parts

Ok

Correu tudo na perfeição.

As peças chegaram em perfeito estado e condições.

mijn ervaring in een zin is goed!

De aangekochte benzine tank t.b.v. mijn Honda Rebel cmx450 ziet er in het algemeen goed uit, wel jammer dat er wat meer lak schades aan zitten dan in de verkoop foto' s geschetst wordt. Gelukkig dient hij als tijdelijk vervanging om de andere benzinetank in zijn geheel opnieuw te laten spuiten inclusief vervanging van de transfers

Snel en goede communicatie via email , goed verpakt. Goede service allround

Product voldoet aan de verwachting

Ersatzteile GSX1300R Hayabusa gebraucht aber sehr gut

Perfekte Abwicklung, Top Shop!

Top Ware und schnelle Lieferung

Sehr Empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Correcte en vlotte levering.

Tevreden over de vlotte behandeling

Amazing

Very good service .the only problem is the shipping cost.if there was a cheeper shipping I will use your site much more

Quick delivery and product as described.

Thx

Prima levering

Snel geleverd, precies zoals afgebeeld. Mooie prijs

Schnell und guter Preis

Gute Kommunikation

Great

Good price and correct materials!!

Prima geregeld en product goed

33 Thomas Edisonweg

Drunen 5151 DH