Laden reviews...
1,742 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers report a positive experience with most reviews highlighting fast shipping, good packaging, and reliable service. Several comments mention a wide range of parts and fair pricing. While a few reviews point to minor issues, the general sentiment remains favorable.
Es hat alles geklappt, Artikel wie beschrieben. Gerne wieder.
Martin Horlacher
Ilshofen
Alles super, sehr schnelle Lieferung
Steffen
Ubstadt-Weiher
Schnell, gut, preiswert
Markus Zettelmann
Lambsheim
Correcte onderdeel besteld op overzichtelijke website. Snel behandeld door motorparts-online. De leverings service van DPD laat echter te wensen over. Track en trace voorziet een uur van levering... 5 personen thuis aanwezig...geen bezorger gezien en ineens mail dat pakje niet geleverd kon worden. Af te halen in parcel pickup point. Echter heb ik betaald voor thuislevering. DPD opgebeld )betaal nummer ook nog) duurt een eeuwigheid voor ik iemand aan de lijn heb... En dan is het volgens hun overmacht.. de parcelshop ligt echter niet ver van thuis. Dus nog zelf kunnen gaan halen. DPD zou ik niet gebruiken om te verzenden
Jurgen Vanhees
Hasselt
Duidelijk
N Kuckelkorn
Goes
Habe sofort gefunden, was ich gesucht habe. Wurde sehr schnell und gut geliefert und entsprach den Anforderungen. Gut aufbereitet.
Bernhard Willim
Hattingen
Motorparts est LA SOLUTION quand on ne veut pas payer le prix neuf de pièces motos, mais de pièces d'occasions parfaitement fonctionnelles qui font tout à fait l'affaire, en fonction des besoins de chacun. Ma moto ayant bientôt 30 ans, en 2027, pour une Honda CBR 900 RR, SC33, les pièces de Motorparts me conviennent absolument et je recommande Mororparts et toute son équipe à 100% pour son sérieux, professionnalisme et délais de livraison super rapide. Merci à toute l'Equipe Motorparts et bonne continuation de la part d'un client très satisfait de France, Pierre
Pierre Schwartz
Haspelschiedt
Alles was zoals omschreven, plus heb ik een mail gestuurd met vragen over d schade, en ook dat klopte allemaal.
Michael Wijtman
Amsterdam
Ik had haast met mijn onderdeel dus stuurde een mailtje na het plaatsen van de bestelling met als resultaat dat het deel nog eerder in bezit was dan de factuur en verzendbevestiging!
Teun Stoop
Geldrop
Super snelle levering en de aangekochte items waren perfect zoals op de foto.
Johan Bergen
Niel
Ik was op zoek naar een andere radiateur voor mijn CB1000 uit '94. Gelukkig kon ik hier slagen.
Martien Reijnders
Dronten
Fast reaction on question with excellent response! Fast delivery.
Michael Ott
Mülheim an der Ruhr
Schnelle Lieferung, alles prima, gerne wieder
Siegward Röltgen
Solingen
Good and fast delivered
Carla Ribeiro - Cercifaf
Fafe
I found a really really rare part on this website and everything goes perfect, fast delivery, good price, thank you very much!
Krins Julien
Hotton
Teile entsprechen der Beschreibung und wurden schnell geliefert.
Erich Zörkendörfer
Schönau am Königssee
Gerne wieder!
Thomas
Frammersbach
Bought a used part and its condition was even better than in the pictures.
20 August 2025
Marko L
Tampere, Finland
Mooie site . Net onderdeel goede service snelle reactie.
20 August 2025
Broer Van De Pol
Well
Alles perfekt, gerne wieder.
Kuppler Andreas
Passau
Snelle levering en goede staat van produkt. Eerlijke prijs.
Christophe De Cooremeter
Laarne Belgie
Ze hadden mijn onderdeel voor weinig geld
Niko Timmerman
Hasselt