Teil defeckt und unbrsuchbar.

Teil defeckt und nicht zu gebrauchen, telefonisch nicht zu erreichen. Keine Antwort auf die E-Mail in der das Teil reklamiert wurde. Sehr unbefriefigend bis jetzt, vielleicht bekomme ich ja noch eine Rückmeldung... Bin mal gespannt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima bedrijf om onderdelen te kopen

Heldere communicatie van het bestellen tot en met de levering. Ook wanneer je een onderdeel terug stuurt is er na de controle meteen een terugbetaling. Heb ik weer onderdelen nodig zal ik zeker eerst bij Motorparts-online op de site kijken. Mvrgr. Benk van Garderen.

Super producten

precies zoals op de site stond

snelle verzending en goed aangekomen precies zoals verwacht. top

Motorparts-online doet het prima, onderdeel besteld en direct verzonden. Alleen DPD verdient een 1 deze slechte bezorgdienst had er negen dagen voor nodig om het uiteindelijk op een afhaalpunt te bezorgen en dit 10 km van mijn huis ipv het privé adres.

Vragen worden snel en duidelijk beantwoord en supper snelle verzending!

Prima product zoals verwacht

Het bestelde product voldoet zeker aan de verwachting en snel geleverd

Compétence

Sérieux et rapidité

Envoie rapide

Pièces reçu rapidement Bien emballé avec étiquette correspondant sur la pièce

Schnell und gut!

Schnell und gut!

Quick delivery

Easy to order, correspondence very good, quick delivery

Fast service

Ordering was easy and delivery fast

Uitlaat zoals op de foto ...top.

Fijne uitlaat demper gekocht ..voor een hele nette prijs ...verzenden liet even op zich wachten ...maar dat lag aan de vervoerder...verder super

Polecam Sprzedającego

Polecam firmę jako solidną i posiadającą towar wysokiej jakości. Ekspresowa wysyłka, solidnie zabezpieczona. Jeszcze raz polecam

Snel verzonden

Eindruck

Die Teile sind vielfältig und gut beschriftet. Hatte aber Leider bei der Zahlung Probleme wegen Dazenabgleich

Motoparts bestens. Spedition problematisch

Kaufabwicklung, Transportverpackung und Schnelligkeit perfekt. Beauftragte Spediteur freundlich aber unerfahren. Meine 300kg Doppelpalette hinten auf der Ladefläche versperrt durch mehrere Ladungen auf E-Paletten. Ohne meinen Maschineneinsatz wäre nichts gewesen (Traktor mit Frontlader). Die meisten Speditionen arbeiten offensichtlich auf Niedriglohnniveau sonst hohe Transportkosten. Die Hebebühne befand sich in einer robusten Sperrholzkiste gesichert mit anderen Paketen mittels Stahlbänder. Alles zusammen tief gesetzt mit einem niedrigem Schwerpunkt, so dass meine Lieferung unversehrt den Transportweg und die Entladung überstehen konnte.

Teil wie beschrieben

Teil wie beschrieben, schnelle Lieferung

Alles bestens, gute und schnelle Abwicklung

Sehr guter Support, extrem freundliche und kompetente telefonische Unterstützung. Jederzeit gerne wieder

altijd geleverd ,alleen onduidelijk wanneer 2 tot 10 dagen

Onderdelen vaak van meerdere leverantsiers waardoor ook i deelleveringen aankomt kan soms even duren , en omschrijving van onderdelen is vaak summier

Alles ok

Heel snel ontvangen,bedankt

Prima service en snelle afhandeling.

Kabelboom gekocht, die bij levering niet paste. Geen probleem, terug gestuurd en al ma een paar dagen mij geld terug. Ook voor de volgende onderdelen weet ik waar ik moet zijn. Klasse!!

Goed en snel geregeld

Onderdeel besteld, snel en netjes thuisbezorgd

Artikel wie beschrieben, schneller Versand!

Alle bestellten Ersatzteile waren, wie auf der Homepage beschrieben und die Schäden dokumentiert. Der Versand war sogar verdammt schnell! 1. Oktober 2024 jede Menge Ersatzteile bestellt und bereits am 04. Oktober 2024 zugestellt worden mit DPD! Alles in allem - Immer wieder gerne, auch wenn ich mich ungern mit dem Motorrad auf die Seite legen möchte um Ersatzteile bestellen zu müssen... grins

Positief. Ik had een onderdeel bestelt dat niet stuk bleek te zijn. Ik kon deze zonder problemen retourneren. Dank hiervoor.

33 Thomas Edisonweg

Drunen 5151 DH