Diese Adresse muss man sich merken.

Ich bin per Zufall auf Sie gestoßen. Habe auch nicht lange überlegt. Der Preis war natürlich ausschlaggebend. Alles was ich gesehen habe ist preislich ok. Ferner habe ich festgestellt, dass die Lieferzeit sehr kurz war. Bestellt, geliefert und Ware top. Immer wieder. Mit besten Grüßen

Gewoon top!

Elke keer als ik hier bestel, heb je snel de bestelling voor de deur staan. Spullen zijn exact zoals de foto’s of omschreven. Zeer correcte prijzen.

Het onderdeel werd erg snel geleverd. Productkwaliteit is verder goed, levering was dus erg snel (vrijdagmiddag besteld en zaterdag in huis, te volgen via track en trace) en de verzendkosten zijn redelijk (gewoon de werkelijke verzendkosten). De prijs voor het onderdeel is ook redelijk (zeker niet goedkoop, maar ook niet te duur). Persoonlijk zou ik het iets schoner hebben verwacht (ff een doek met wasbenzine eroverheen maakt een groot verschil en zou voor mij net het verschil tussen 4 en 5 sterren maken). Maar ik zou hier op zich gewoon weer kopen.

Gute Beschreibung, gutes Produkt, schneller Service!

Alles bestens!

Wel oké

Verzending was mooi snel. Product (injector galerij) erg smerig ontvangen had echt anders gemoeten. Injectoren zaten vol met zand en prut. Eerst gereinigd voor gebruik. Had wel even schoon gemaakt mogen worden voor verzending..

Bien

Rapide efficace bonne communication

Schnelle Lieferung.

Habe schon öfters etwas bestellt. Immer zuverlässig und schnell geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestellen,betalen en supersnel verstuurd en aangekomen super.

Supersnelle verzending en correcte prijzen. Ik kom nog zeker terug nog motors genoeg staan voor te herstellen.

Speedometer slightly damage

Lack of pictures and descriptions, particularly if some parts are damaged . It is the case on a speedo I bought from you. The speedometer has been open and the inside white case where the glass hold onto is crack. About if i would recommend you to people? I probably would but i would say no in a comment below. More detail about the condition of the products will be better for the buyers.

• Would you recommend us? No

Volgens foto geleverd

Tweedehands achter schokbreker besteld voor versys. Is volgens foto geleverd en is 100% in orde.

Very fast shipping

OK

Top Service

alles geleverd conform afspraak

voor mijn projectje een voorspatbord en achterlicht besteld en volledig naar tevemredenheid geleverd.

Alles super

Die Ware online bestellt schneller Versand genau wie abgebildet angekommen

Sehr empfehlenswert: Top Service und einwandfreie Ware

Nach dem Erwerb eines Produktes kann ich nur feststellen, dass ich sehr zufrieden mit der Kundenbetreuung, den Produkten und dem Versand bin. Vor dem Kauf hatte ich Fragen zum Zustand des Artikels per E-Mail gestellt, die mir schnell und kompetent beantwortet wurden. Der Versand erfolgte nach der Bestellung sehr schnell und die Zustellung war sehr schnell. Des Weiteren war der Artikel sehr gut verpackt und kam bei mir unversehrt an. Vom Zustand des Artikels bin ich begeistert und dieser entspricht den erhaltenen Angaben. Insgesamt bin ich äußerst zufrieden und empfehle diesen Anbieter gern weiter. Vielen Dank für Alles!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Slechte communicatie, bestelling zonder uitleg geannuleerd.

Product besteld, betaald, bevestigd en ik kreeg zelfs een factuur en DHL track & trace-nummer. Maar zonder enige communicatie werd het bedrag plots teruggestort. Pas nadat ik zelf navraag deed, kreeg ik te horen dat het artikel niet meer leverbaar was. Heel erg bijzonder.

Exactly the part I was looking for. Great service and very fast.

Superschnelle Lieferung

Die Ware entsprach der Beschreibung und war nach 2 Tagen da. Perfekt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

betrouwbare partner, ook als er eens iets te reclameren valt...

tot nu toe alleen maar goede ervaringen... goede waar voor een realistische prijs... mark,mvwmotoren.

helemaal top

alles volgens afspraak

top preise , wahre wie beschrieben und schnell versendet .

habe felgen und bremsen gekauft , diese sind in einem hervorragenden zustand bereits nach 3 tagen geliefert wurden und das ganze zu einem unschlagbaren preis , hier kaufe ich gerne wieder ein und empfehle den laden gerne weiter

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super gelaufen. Schnell und preiswert.

Topp service!!

Goede snelle service! Kwaliteit voor je geld!!

Excellent service

Parts as described and pictured, quick delivery and very reasonable prices

Rasche Lueferung, fairer Preis

Keine Mängel, alles top.