Alles war perfekt

Ersatzteil war wie beschrieben auf meine Anfrage per Mail. Ersatzteil war auch gut verpackt und der Versand war sehr schnell. Seriöser und vertrauenswürdiger Händler auch die Preise sind (aus meiner Sicht) super

zeer tevreden

Ik heb nu 2x onderdelen voor mijn R1200GS Adventure bij Motorsloop Limburg (Motorparts Online) besteld en bij vragen heb ik ze binnen een paar uur beantwoord gekregen. De bestellingen werden dezelfde dag nog verstuurd en waarschijnlijk per expres post want ik woon in het zuiden van Duitsland en heb beide keren de volgende dag de bestellingen al ontvangen. De onderdelen zelf zijn natuurlijk gebruikt maar wel van goede kwaliteit. Op dit moment kan ik Motorsloop Limburg (Motorparts Online) alleen maar aanbevelen.

Tutto ok

Helemaal prima

Eerste bestelling: Nav een vraag over een product, snel antwoord. Daarna Snel besteld en verzonden. Helemaal prima.

netjes geregeld bedrijf

gewoon echt goed

snelle levering en producten zoals omschreven

snelle levering en producten zoals omschreven

Not even shipped yet?

Why you ask me experiences because you have even not shipped my order yet? Looks like you have very slow shipping time and also expensive shipping rates.. Let me give you example. I ordered parts from two places at same time last sunday. From you and also globalmotoparts. Globalmotoparts package shipping was 7,90€ (same size package containing front wheel) and i received package today. Your items still not shipped and shipping cost over 40€ Maybe i will get my items later but i think next order will be from other websites. Thank you for the last time. Please improve your business. This is not polite to ask ratings before product

• Would you recommend us? No

Gute Produkt Beschreibung, Preiß war ok und schnelle Lieferung. Alles in allem Top.

Ser,ser gut.

Schneller Versand, sehr gut verpackt. Artikel so wie beschriben. Ser gut.

prima spullen

foto's zijn duidelijk en je krijgt wat je ziet. soms is de kwaliteit beter dan dat ze omschrijven en soms ook niet.

Het duurt wel even

Vorige week een onderdeel besteld en nu nog niet binnen. Navraag gedaan en het bleek gezien de tijd van het jaar normaal te zijn, carnaval. Ik vind het niet erg om 10 euro verzendkosten te betalen, maar de volgende keer haal ik het wel op. Dit schiet met sleutelen niet echt op.

Top Qualität , top Preise und schneller Versand .Jederzeit wieder !

Zuverlässig, schnell und kompetent .Kann ich nur empfehlen

Non reçu

Jamais reçu u mon colis répond pas à mes mail

Schnell und unkompliziert

Produkt wie erwartet, perfekte, sichere Verpackung! Empfehlenswert!

Eerlijke prijs en snelle levering.

Zoals omschrijving.

Mooi assortiment tegen nette prijzen. Snel geleverd!

Zie tekst boven

Spullen niet op tijd.

En dan word er gezegd "gewoon geduld hebben". Behoorlijk lomp. Hier ga ik nooit meer bestellen. Drie dagen gewacht en nog steeds niks binnen. Fijn. Bezorging door DPD ook nog !!

reibungsloser Ablauf

Ich habe für meinen Vater ein Ersatzteil bestellt - reibungsloser Versand - super Qualität trotz das angegeben war das es sich um einen gebrauchten Artikel handelt. Gerne wieder

Geleverd zoals verwacht

Benodigde bouten, klemmen enz meeleveren, desnoods doorberekenen maakt het compleet

Tolle Zusammenarbeit, gerne wieder.

Preis. - Leistungsverhältnis stimmt, Ware wie beschrieben, schnelle Lieferung, Danke.

Excellent

Great , very fast service , The correct part , What more can you ask for ?

Dit was mijn eerste bestelling bij motorparts site is alles duidelijk en snelle verzending Zeker een aanrader

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles klopte gewoon.

Alles klopte gewoon. Snel en correct geleverd. Product was exact zoals op de foto's.

Top notch got no complaints

Quick and easy for payment, would happily buy off them again for any needed parts delivered with care

Raccomandabile

Ottimo prodotto, perfetto