Top e super snel bezorgd

Heel veel horeca inventaris

Wordt prima geholpen

Uitstekende service en nazorg

Bleek een defect in het bestelde apparaat te zitten. Werd direct opgelost door de volgende dag het defecte apparaat op te halen en om te wisselen voor een compleet nieuw apparaat

Duidelijke en snelle service!

Duidelijke omschrijving van de producten, snelle reactie op mails en snelle levering.

Super netjes geholpen

Super netjes geholpen. Wat tegen viel was de vaatwasser. Hadden toevallig de zelfde,wat goed uitkwam. Hebben de hele kap en nog div onderdelen over moeten zetten om machine weer waterdicht aan de gang te krijgen.

Jammer weinig tot geen hulp bij inladen.

Prima, alleen jammer er was geen hulp bij het inladen

Kan je niet verbeteren is 100%

tip top zoals het moet zijn

alles is zoals het omschreven is en de vlugge bestelling, dit is aan te bevelen. mijn dank

Zeer tevreden.

Artikel van goede kwaliteit, snelle levering.

Ervaren verkopers die tijd voor je nemen.

Voor een nieuwe koeling kwamen we terecht bij Horecacentrum Brabant. Hier werden we goed geholpen, en zij lieten verschillende koelingen zien om zo tot een goede keuze te komen. De medewerkers zijn vriendelijk.

De bestelling die wij hadden geplaatst voor een nieuwe koeling was binnen een paar dagen geleverd, heel fijn.

Slechte kwaliteit en niet wat ik had besteld

De rvs tafel 52/70cm bestaat niet uit een geheel en is aangepast met een slijptol om passend gemaakt te worden. De tafel schommelt zeker 20cm naar voor en achter en links naar rechts. Moet jullie nog contacten want dit is geen 115 euro waard.

Uitstekend!

Goede kwaliteit van de producten en Hulpvaardig personeel! Goede prijs en kwaliteit verhouding!

goed!

dank voor jullie snelle levering heeeel blij mee

Uitstekende service!

Ben erg goed geholpen en zeer tevreden met de materialen.

Wat niet werd verteld in de omschrijving is dat de kabelmantel rondom was gescheurd bij de ingang van de kabelwartel. Daardoor mag je er geen personeel mee laten werken, er zou kortsluiting kunnen ontstaan. Wel snelle levering, en hij doet het !!

Toppers

Na beschadiging binnen een dag opgelost en al een nieuwe, hartstikke vriendelijk en behulpzaam.

Helemaal goed!

Aardig behulpzaam personeel

Al jaren een trouwe klant

Wij kopen al jaren onze apparatuur bij Horeca centrum Brabant en zijn zeer tevreden. We weten dat we apparatuur kopen met een kras of een deuk (maar die komen er toch in tijdens gebruik, hoe zuinig je er ook op bent). De vriezers en koelkasten werken altijd naar behoren. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Super ervaring

Snelle levering , duidelijke site

opgelicht !!

ik voel me zwaar opgelicht ik heb een tweedehandse koeling gekocht bij horecacentrum brabant maar de prijs was duurder dan een nieuwe waarbij de prijs inc btw en transport en 1 jaar garante nog goed koper was ik heb verzocht of ze nog iets konden doen maar hier wilden ze geen medewerking aan verlenen dus al met al zeer slecht bedrijf

Waardeloos

Lekkende friteusse en bainmaries ze testen niks hier.

Prima ontvangst, ondanks drukte..

Goed advies, goed meegedacht zodat we uiteindelijk een juiste keuze gemaakt hebben voor de aanschaf van het door ons gewenste artikel en ons bedoelde toepassing. Prima service we zijn zeer tevreden.

zeer slecht

Goed opgelost!