Goed gehulpen door medewerken maar soms lang wachten door weinig medewerken

Over het algemeen goed, onder de indruk, glimlachend met klanten, geïnteresseerd in klanten.

netjes en snel geleverd

Tevreden over de afhandeling en snelle levering

Prima correct

Snel geholpen, goede service ook bij het afleveren

Besteld en goed geleverd en goed contact met transport firma.

Snelle levering, product naar verwachting

Prima overzichtelijke webwinkel, Foto’s van tweede hands producten kunnen beter. Prijzen zijn exclusief BTW, dat geld ook voor verzendkosten, maar dat wordt bij de kassa wel duidelijk gemaakt.

De bestelling was er snel, het zat goed en zorgvuldig ingepakt en het werkte en was exact zoals op de foto’s

Koelcel met defecte compressor geleverd

Na aankoop koelcel alles gemonteerd, helaas is motor defect, coulance is (nog) niet echt gegeven

They are the best guys!

You find whatever you need, in a good price. The guys there they all all friendly and helpful.

Zeer onaangenaam

De verkoper had totaal geen ervaring en verstand van waar hij voorstaat. Is wel goed dat ze een systeem hebben waar ze op terug kunnen kijken.

Geweldig!

Duidelijke info op de site, goed prijs-kwaliteit verhouding, makkelijk te bestellen, snel geleverd en het product voldoet aan de verwachting. Zeer goed!

Goed geregeld!

Goede communicatie en snel geleverd! Bestel hier zeker nog een keer!!

gevarieerde keuze, scherpe prijs, snelle levering

veel verschillende artikelen, fijne service en meedenken, ook voor een scherpere prijs.

Slecht

Ik heb er een koffiemachine gekocht deze bleek niet te werken terug gebracht en een andere gekregen ook deze was kapot weer retour gebracht en ze zouden hem repareren Dag later weer opgehaald op de zaak aangesloten en weer niet goed. Dit kan allemaal gebeuren maar de service nadat je hem betaald hebt is bar slecht te noemen. Ze denken niet mee en jij moet maar op en neer rijden met een groot koffie apparaat die eigelijk niet te tillen is. En met veel pijn en moeite een monteur op locatie gekregen van hun, deze kon niet voor 4 uur smiddags komen toen de monteur er was vertelde hij o wat raar ik kon hier vanochtend al naar toe komen om 9 uur ipv 4 uur dus ook nog een hele dag extra zonder koffiemachine gezeten ook niet nodig. Dit is dan ook meteen mijn laatste aankoop bij deze firma

Tijdens transport is mijn pakket beschadigd . Zelfde dag opgepakt en opgelost. Prima service.

wij zijn zeer tevreden

wij zijn tevreden zo als ik alles heb door genomen en heb besteld snelle reactie snelle levering

Alles was goed geregeld

Super levering en service

Doen wat ze beloven en daarnaast goede service

vriendelijk en snel antwoord

kreeg snel antwoord op vraag, vriendelijke mail en verzending is ook snel. rest ligt bij bezorgdienst die ws druk zijn

Snelle service en scherpe prijzen

Snelle service en scherpe prijzen.

Correct bedrijf

Snelle levering, alles volgens afspraak

Positief

Goede en snelle service

Helemaal prima

Ruime keuze Vlot geholpen

Vriendelijk personeel en gastvrij

Personeel vriendelijk en deskundig. Verder gastvrij. En niet geheel onbelangrijk betaalbaar. Waarbij keuze uit 2ehands en nieuw ruim wordt aangeboden. Tot gauw weer.

Top bedrijf!!!

2 producten gekocht nieuw in doos werkt prima. Crêpepan snel heet en de koelkast dubbel deur snel koud.