Sneller en correcte levering van het product.

Volgens verwachting goed geleverd

Zoals de titel al zegt, volgens verwachting. Wat mag je van een webwinkel verwachten? Makkelijk en snel bestellen. Volgende dag geleverd. Zonder gedoe. Top!

Heel goed, dank u wel

Heel goed, dank u wel

Prachtige producten en een snelle levering!

Fijne webshop. Mooie producten en leuke kortingen. Ook snelle verzending! Of afhalen op locatie ook handig!

Klant vriendelijk en snelle reactie

Fijn en snel probleempje opgelost.

Helemaal tevreden

Hele goede ervaring! Kon zelfs na openingstijd nog wat ophalen bij het magazijn! Snel geregeld!

Goede producten en hele snelle levering

Ik had wat verzorgingsproducten besteld voor de kinderen die gelijk de volgende dag werden geleverd. Alles in nette staat ontvangen. Geen problemen ondervonden.

ongelooflijke service!

Ik he'd een muziekofferte besteld, mede vanwege de opdruk. Ik ontving een geheel andere opdruk. Zonder problemen kon ik het gratis retourneren en binnen een paar dagen had ik het offerte in huis waar ik voor gevallen was. Bedankt voor deze service.

Altijd vriendelijk, behulpzaam en bereikbaar. Geweldige winkel waar ik al de cadeautjes voor verjaardag van m’n zoontje bestel. Snel in huis en fijn, milieuvriendelijk assortiment.

Bestelling zondagavond geplaatst en maandagavond al in huis! Supersnel en netjes.

Heel blij met mijn bestelling lang opzoek geweest en hier het gevonden Er stond bij het afrekenen morgen in huis, helaas was dat niet zo, maar vond het niet erg het was voor mezelf en geen kado. Wie weet bestel ik hier vaker,

Snel, netjes, super klantenservice

Klantenservice goed bereikbaar, vriendelijk en snel in oplossingen. De bestelling was snel verzonden en het beste boek zelfs ingepakt met cadeaupapier!

In de ochtend besteld, zelfde dag al binnen gekregen. Ik bedoel dat gebeurt nergens. Helemaal top. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Topservice

Afstemming over bezorgtijd en locatie. Fijn voor beide partijen in dezen. Laagdrempelig contact, mensenwerk, een gevoel van luxe, helemaal naast het vaak zo onpersoonlijke contact bij grote webshops Voor herhaling vatbaar

Snel geleverd en netjes verpakt

Zeer tevreden.

Snelle levering!

Goedkoopste

De producten werden netjes verpakt en snel geleverd. Ik ben tevreden!

Prima bedrijf! Bestelling conform belofte afgehandeld.

Prima bedrijf! Bestelling conform belofte afgehandeld.

Bedankt voor de snelle levering. Ik koop regelmatig producten via de Kideostore. Omdat wij ook klant zijn van Kideo kinderopvang kan ik het op locatie afhalen. Super handig.

Snelle services, fijn product

Pak billendoekjes besteld. Snelle services en geen enkel probleem mee gehad.

Snel geleverd, goed verpakt en alles prima

1 Mr PJ Troelstralaan B

Assen 9402BA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire