Snel en goed kwaliteit

Ik heb een box matras voor mijn gekocht. Ik ben blij met de verzending en kwaliteit.

Netjes en snel geleverd

producten volgens omschrijving, netjes en snel geleverd zonder veel extra verpakking.

Snelle service en prachtige site

Snel gevonden wat ik zocht, en een nog snellere bezorging en super

Er is aan mijn verwachting voldaan

Mooie artikelen via de site uitgezocht en ze zijn znel geleverd.

Fijn contact en snelle bezorging!

Fijn contact en snelle bezorging

Goede service en levering

Super leuk om hier te bestellen, persoonlijke service en goed op de hoogte van wanneer het bestelde product bezorgd wordt.

Verrassend

Snel geregeld en nog leuk ingepakt ook!

İ recommend it

Good quality!

Super verzorgd

Pakket snel binnen en heel verzorgd in een mooi papiertje met gratis proefmonsters van Naif.

Geweldig goede service zeer tevrede

Supersnelle levering!

Bestelling binnen 24 uur geleverd!

Uitstekend!!

Snelle levering en leuk persoonlijk kaartje erbij!

Ik ga hier zeker weer bestellen.

Super service en mega klantvriendelijk + snelle levering

Als ik weer wat nodig heb check ik zeker of ik het hier kan aankopen!

Goede site en goede prijzen

Artikelen besteld die duidelijk goedkoper werden aangeboden. Werden snel geleverd, alleen ontbrak er een artikel. Contact opgenomen en er werd snel gehandeld om dit op te lossen.

Fijne en overzichtelijke site

Veel keus en mooie spullen. De verzending was snel met als verassing een kleine attentie erbij.

Mooie site, mooie spullen

mooie spullen.

Helemaal prima

Snel verzonden en leuke prijs.

Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Alles verliep snel en soepeltjes. Makkelijk besteld, betaald, en e-mail bevestiging ontvangen. Snelle verwerking van de bestelling en geen problemen met de bezorging. Kwaliteit product ontvangen. Aanrader!

Niets op aan te merken

Een persoonlijk kaartje doet het altijd goed

Snel verzonden, netjes verpakt en zelfs nog een kleine Naïf nurtering crème als attentie er bij.

super

Deze mensen zijn supervriendelijk , er was een zoektochtje naar ons adres dat zij zeer goed hebben opgelost , zeer tevreden over de communicatie .En ook over de levering ,

Heel fijne webwinkel

Veel aanbod van duurzame speelgoedmerken, zoals Grapat. Na mijn bestelling online geplaatst te hebben werd ik gebeld of een medewerker diezelfde middag mijn bestelling kon bezorgen. Zo snelle service is natuurlijk niet nodig, maar wel een leuke verrassing. Bestelde producten waren efficiënt en compact ingepakt, ook een (duurzaamheids)pluspunt wat mij betreft.

Kwaliteit en service

Fijne online winkel! Als er iets is (wat heel weinig gebeurd), word het netjes afgehandeld en altijd vriendelijk personeel :)

Snel geleverd, goede prijzen

De bestelling werd snel geleverd, ik werd goed op de hoogte gehouden en de prijzen waren laag.

1 Mr PJ Troelstralaan B

Assen 9402BA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire