Goede prijs kwaliteit verhouding en vlotte levering

Kideo is een fijne webwinkel met veel baby/kinder spullen. Snelle verzending en netjes verpakt.

Super snel

Mooi product, heel Mooi verpakt

Vlotte levering en zeer klantvriendelijk.

3 drinkbekers in de kleur blauw besteld. Vrij snel hierna ontving ik bericht dat er nog 2 blauwe bekers beschikbaar waren en de vraag of ik een andere kleur erbij wilde of mijn geld terug. Toen ik een andere kleur had uitgekozen ontving ik mijn pakket de volgende dag.

Adequaat en vriendelijk

Zie boven

Vriendelijk, behulpzaam, snelle levering.

Fijne webshop, snelle levering, zeer vriendelijke service

Prima, voldoet aan mijn verwachting

Prima, snelle levering, alle bestelde items tegelijk geleverd.

Mijn ervaring was uitstekend

Snelle levering met een lief handgeschreven kaartje erbij.

Fijne communicatie, snelle verzending, prachtig product!

Heel blij met mijn ervaring bij Kideo.store!

Ongelofelijk vriendelijk en erg snel, top! Graag weer!

Goed, e-mails worden binnen 24 uur beantwoord op een geweldig vriendelijk en adequate wijze. Levering uitmuntend!

Geweldige communicatie, snel en goed geprijsd!

Mooie producten! Snelle service!

Er was iets mis in de voorraad en ik werd netjes opgebeld om dit te melden. Verder snelle en nette levering.

Snelle levering en goed product

Product na betaling een dag later binnen! Alles netjes verpakt en top product!

Snelle verzending

Super snel verzonden met track and trace. Achteraf betalen mogelijk. Product kwam binnen zoals omschreven. Het product was iets duurder dan op andere webshops maar voor een goede service heb ik dat graag over. Al met al een super fijne ervaring zal hier zeker nog een keer bestellen.

Prima. Geen klachten.

Goed!

Ik twijfelde over de kleur van het bestelde product. Na telefonisch overleg wordt de andere kleur geleverd samen met een retourformulier voor degene die teruggestuurd gaat worden. Goede service!

Uitstekend !

Scherpe prijs en snelle levering, precies wat je van een webshop verwacht.

Hele goede ervaring, excellente communicatie!

Super tevreden!

Hele goede ervaring. De webshop is mooi en overzichtelijk. Ze hebben ontzettend leuke producten en leveren erg snel. Ik raad het zeker aan om hier te bestellen! Zeer tevreden klant!

Product voldoet aan verwachting. Wel een hele grote verpakking gezien omvang product.

Goede prijs en snelle verzending

Hele goede prijs voor Naïf producten. De volgende dag reeds in huis.

1 Mr PJ Troelstralaan B

Assen 9402BA