Zeer tevreden, fles was netjes en goed verpakt! Kan de whisky helaas nog niet proeven vanwege smaak en reuk verlies, maar heb ik t geduld voor.
Lekkere whisky
Wel wat prijzig.
Prima zaken doen, makkelijk bestellen, duidelijke voorwaarden, snelle levering en prima product.
Verrassend van goed van smaak
Fijne whisky, maar mag wel iets langer Rijpen.
Whisky als kado gekocht voor een echte whisky liefhebber. Hij geniet ervan, vindt het een goede smaak. Did we komen zeker een keer naar de distillery
mooie volle whisky met een mooi pepertje in de afdronk
voldoende informatie over de levering, goede website en heerlijke whisky. op naar een volgende bestelling.
BUS als nieuwe NL distillerie een welkome aanvulling in de SM whisky wereld. Ondanks de jonge leeftijd heeft deze whisky toch al karakter en is smaakvol.
Op de website staat ergens vermeld wanneer een bestelling wordt verzonden. Beter was het om daar een zinnetje voor op te nemen op de rekening of in de mail.
Ik heb een vlekje op de beleving. Minder was over de kurk. Moest een mes gebruiken om de was door te snijden. Draadje was geen optie. De. Alles is een juweeltje. Thnx!!!!
Bus doet wat het heeft beloofd Whisky is jong maar smaakvol
Vriendelijk personeel en erg lekkere wiskey. Mooi en gezellig winkeltje
Rijping mag wat langer maar ik snap waarom deze leeftijd gehanteerd is
Heb tot nu toe alle expressies kunnen bemachtigen. Ook verschillende keren langs geweest, men (Marcel) is altijd vriendelijk en heeft even tijd voor een praatje met de klant. Deze Batch 5 is okay, maar ik vond persoonlijk Batch 3 de lekkerste tot nu toe (Buiten de PX special die uitgebracht is).
Geweldige kwaliteit! Aanrader
Makkelijke site, netjes met updates en leveringen prima
heerlijk whiskey en dat van Nederlandse bodem. top product
levering netjes op tijd
Leuke distilleerderij waar met passie en liefde whisky wordt gemaakt
Mijn bestelde whisky's netjes verpakt ontvangen. Afgelopen zaterdag nog een whisky opgehaald bij de stokerij. Netjes en vriendelijk behandeld
Het is een wonder dat dit soort kwaliteitswhiskey uit de buurt van oss komt Eigenlijk bijzonderder dan al het originele uit Schotland etc. Ik ga er ontzettend van genieten en mochten er weer nieuwe komen zeker weer wat bestellen!!
Tevreden
mooi bedrijf