Snelle levering, geweldige stickers

Blij met mijn bestelling. Volgende keer bestel ik hier weer.

Erg mooi en snelle levering.

Erg mooi en snelle levering.

Vlotte levering

Vlotte levering

Geweldige services

Goede services met vriendelijk personeel

Goede snelle levering

Goed product, snelle levering

Altijd een mooi cadeau via Lieve Labels.

Ik maak al jaren zakelijk gebruik van de mooie baby cadeautjes van Lieve Labels. De levering gaat snel, de cadeautjes zijn altijd mooi verpakt. Ik ben dik tevreden.

Snelle levering en leuke producten.

Super snelle service!

Enorm tevreden. Al meerdere aankopen gedaan en bij vragen super goed bereikbaar per mail.

Stickers precies volgens verwachting en snel geleverd!

Super snelle levering en mooie sticker voor op de traktatie!

Zeer tevreden!

Makkelijk te bestellen, snelle levering en mooie kwaliteit stickers!

Makkelijk product

Klantvriendelijk en meedenkend en -werkend!

Goede service, vriendelijk personeel dat meedenkt en meewerkt. We hadden cadeau sneller nodig dan website aangaf. 1 telefoontje en dag later was het cadeau optijd binnen!

Goed werk!

Het juiste op de juiste tijd geleverd en mensen blij gemaakt, hoe fijn is dat!?

Snelle levering, mooie stickers

Zeer tevreden.

Prima service, twee maal gebeld omdat ik een vrij grote bestelling op korte termijn nodig had. Maar kon prima geregeld worden, en we hebben alles op tijd binnen zoals beloofd. Heel tevreden!

Top service!

Wij hadden sleutelhangers met naam nodig voor onze B&B. Via een zoektocht op Google bij Lieve Labels uitgekomen en geen moment spijt! Snelle service, leuk product en zien er top uit.

Supersnel

‘s avonds besteld. Volgende ochtend klaar. Top service.

Super leuk geworden

Laat de carnaval maar komen! Heb nog een bestelling geplaatst!

Snelle levering maar minder tevreden met product

De levering en communicatie was netjes, de labels en dan met name de plakkracht was matig. De labels laten vrij snel los ondanks goed ontvetten wat jammer is. Dit zou n verbeterpuntje zijn. Labels zijn verder wel leuk!

Hele goede service, in de ochtend besteld en dezelfde dag nog opgehaald. Een persoonlijker kraamcadeau krijg je niet. Heel leuk.

Snel ik bezorg en mooie afwerking

Leuke, overzichtelijke site

Wat ik zocht, kon ik erg makkelijk vinden. Vind het een leuke site voor een origineel cadeau. Top!

Geweldig!

Communicatie is fijn, snelle service en hele leuke ideeën inzake attenties voor, in ons geval, het personeel.

Geweldig!

Ik heb stickers besteld. Goede prijs voor super leuke kwalitatieve stickers. Ze waren makkelijk te bestellen via de website, snelle reactie van de klantenservice die zelfs te bereiken is met whatsapp en tot slot snelle verzending. Aanrader!!

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.