snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd

Heel goed. Voor herhaling vatbaar.

Niet eerder een product bij jullie besteld. Ging vlot en zonder moeite. Werd keurig geinformeerd over het feit dat het door mij bestelde product niet meer voorradig was. Het product is in goede orde ontvangen. Leuk ingepakt. Degene die het van mij gekregen heeft is er heel blij mee. Bedankt! Vriendelijke groet, Atie Schipper

top

mooi labels ,wij als bedrijf zijn er blij mee

Hele goede service

Super goed geholpen Ik raad iedereen deze site aan

Snel geleverd en zoals omschreven

Snel geleverd en de sleutelhanger is zoals omschreven.

Prachtige labels, snel gemaakt en verzonden

Mooie sleutelhanger

Leuke producten, Fijne benadering via de mail en in de winkel.

Snel geleverd leuk kaartje erbij! Zag er keurig uit

Geen goede kwaliteit

Ik heb een schooltas voor mij dochter besteld maar de kwaliteit is niet goed. De tas is heel dun en er zit niet eens een bodem in. Ik kan de tas niet terug sturen omdat er naam erop staat. Ik zou het dus niet aanbevelen.

Geweldig makkelijk te bestellen en snelle levering

Mooie rugtas. Veel keuze in kleuren en lettertype. Makkelijke te bestellen en snelle levering. Echt mooi, super tevreden.

Na mijn online bestelling in de avond kreeg ik de volgende ochtend al een bevestiging dat het klaar lag om op te halen. Na mijn reactie op de mail kreeg ik meteen bericht terug. Vriendelijke ontvangst bij het ophalen.

Snelle levering.netjes verpakt

Makkelijk en snel.

Superservice! Op verzoek van mij meteen verzonden en de labels zien er echt mooi uit!

Snel en mooi

Mooi product en snel klaar

Bedrukt doosje besteld. Voldoet aan de foto's en verwachtingen. Snel klaar. Na mail dat het product af was, het dezelfde dag nog op locatie af kunnem halen. Erg blij mee.

Kwaliteit

Product ziet er goed uit, echt kwaliteit. Is zorgvuldig verpakt. Een aanrader als je een mooi persoonlijk kado zoekt.

Snelle en goede service

Product naar verwachting.

Snel mooi en goed!

Binnen een dag geleverd. Hele mooie stickers

Duidelijke informatie

Super duidelijke website en snel geleverd!

Top ervaringen

Ik had sticker besteld alleen de verkeerd afmetingen ik had meteen contact op gezocht en ze was heel vriendelijk en ze had het meteen voor mij opgelost snels services en de sticker was mooi geworden en zo als ik wou. Echt super ervaring

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Super ervaring!

De stickers waren precies zoals afgebeeld!

Heel positief

Wij hebben labels besteld voor mijn dochters traktatie. Heel snel geleverd en keurig verzorgd. Kortom, een zeer positieve ervaring;-)

Mooie stickers snel binnen.

Mooie stickers en zijn snel verzonden. Verzendkosten voor 20 stickers overdreven.

Snel en goed

Kort en duidelijke communicatie dus prima!

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.