super

super service

Vooral de op werk bezorg service was geweldig

Tevreden

De bedrukking is erg mooi geworden

Super mooie trui met een hele mooie print

Supersnelle levering.. en goede kwaliteit.

Zeer snelle levering

Mijn nichtje was super blij met het badjasje , Kleur en naam perfect ,dus erg tevreden

Het was precies wat ik wilde top

Met zorg

Een pakketje met zorg en aandacht verpakt!

Mooie producten

De stickers wat ik had besteld zijn precies wat ik zocht. Voor fijne prijs.

Tevreden

Bestellen zonder probleem Snelle levering Mooi en goed product

Hele snelle service, binnen 1 dag is de bestelling binnen, en je wordt heel goed op de hoogte gehouden waar de bestelling zich begeeft.

Prima kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit en snel

Ziet er goed uit enSuper snel geleverd

Nadat ik bestelling had geplaatst, kreeg ik later mail dat het maandag 27 november geleverd zou worden. Had als notitie, bij niet thuis onder overkapping op stoel. Nu werd het zaterdag 25 november al bezorgt. Wij waren weg. Blijkt het afgeleverd bij de buren 2 huizen verder op. Dit was het enige nadeel. Zet er niet voor niets op bij niet thuis!! Verder echt super

Ziet er prima uit ,de bestelde artikelen

Het bestelde zag er prima uit prachtige kleuren en tekst. Ik raad jullie aan!

Geweldig service

Stevige stickers

Snel klaar en idd persoonlijk

We hebben 2 bestelling gedaan in het weekeinde. Maandag was deze order al gereed voor afhalen. Netjes voorzien van een was advies en plak advies. Helemaal top!

Origineel

Leuke kadoos en snel geleverd

Super snel mijn bestelling ontvangen

De shirtjes zijn prima kwaliteit

Kwaliteit

Ik kreeg al snel reactie op mijn vragen. Ook ontzettend leuk dat men meedenkt. En er hier ook op terugkomt.

Snelle levering en mooie stickers!!

Snelle levering en het ziet er prima uit.

Snelle levering en de stickertjes met naam erop zien er prima uit.

Fijne webshop

Fijne webshop. Met ruime keuze

Geweldig leuke tas!!

Mijn nichtje vond de tas geweldig!! Dank jullie wel!!

Mooi product snel geleverd

Makkelijk bedrijf, mooi product kerstbal hoed aangekomen

Ben er blij mee .

De stickers blijven goed zitten en handig.

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.