Pakket snel geleverd. Goed verpakt

Zeer snel geleverd!

Zelfs in de drukke kerstperiode had ik m'n bestelling binnen 1,5 dag ontvangen. En product voldeed aan mijn verwachting.

Mooie keuze e vlotte levering

Mooi spul

Super goed

Heel mooi produkt met naam

Voor mijn kleindochter een sporttas met naam besteld, TOP! Toen het na de verwachtte leveringsdatum nog niet was geleverd, kreeg ik heel snel een reactie. Gelukkig werd het binnen 2 dagen gewoon geleverd!

Zoals altijd; een heel mooi product zoals besteld en snelle levering.

Stickers komen niet goed los.

De stickers komen niet goed los: je trekt het kartonnetje aan de achterkant mee.

Kwaliteit!

Mijn man, zoon en ik hadden al een kerstssok met naam. Later wilde ik er 1 bestellen voor onze dochter. Ik kon online niet dezelfde vinden, dus ik bestelde er 1 bij Lievelabels. M’n dochter heeft nu de mooiste kerstsok van ons allemaal. De sok zelf is van kwaliteit en met verschillende materialen gemaakt. En de naam is er prachtig in geborduurd. En ook snel geleverd.

Snel en prima gregeld

Bedankt

Er werd gereageerd op mijn mail.dat is wel eens anders.

Makkelijk te bestellen

Super snel geleverd goed ingepakt

Super goed

Snel contact en er werd goed meegedacht. Echt heel erg goed geregeld

Snelle levering van een mooi product.

Ik zocht voor onze kleinzoon een Christmas stocking omdat onze andere kinderen en kleinkinderen deze ook al hebben. Lieve Labels heeft deze stockings met verschillende afbeeldingen en een mooie prijs. Ik was gelukkig op tijd om deze te bestellen en dan werd het ook nog vrij snel bezorgd. Bedankt lieve labels voor deze mooie Christmas stocking

Mooi, zoals afgebeeld

Blij met men aankoop

Snelle levering, leuk product!

Geweldige producten en service

Er was iets niet helemaal duidelijk overgekomen in mijn order. Werd netjes gebeld en alles is precies geworden zoals ik wilde. En top kwaliteit

Super snelle

Snel geleverd, zelfs in deze drukke december maand! En heel netjes ingepakt.

Snelle levering en mooi cadeau

Wij hebben een geboortecadeau (een badcape, slabber en spuugdoekje) met naam besteld. Mooie kwaliteit geleverd, snel geleverd en tevens mooi verpakt als cadeau. Echt een aanrader

Goede service en snelle levering

Wij hebben een geboortecadeau (badcape, spuuglapje en slabber) met naam erop gekocht. Mooi cadeau, mooi ingepakt en super snel geleverd.

Goede service en snelle levering

Top service en de kwaliteit is super

Hele leuke en kwalitatief onwijs goede producten. Ik had een knuffel besteld met een tshirtje aan. Werd de volgende dag netjes gebeld omdat er in de order iets niet duidelijk leesbaar was. Ik vind dat echt top ipv gewoon maar iets toesturen.

Top service en de kwaliteit is super

Mooie kwaliteit en snelle bezorging

We hebben een geboortecadeau (badcape met slabbertje en spuugdoek) met naam besteld. Mooie kwaliteit, snelle levering en mooi verpakt.

Mooie kwaliteit en snelle bezorging

We hebben een geboortecadeau met naam besteld. Mooie kwaliteit, snelle levering en mooi verpakt.

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.