Raamstickers besteld welke de volgende dag al verstuurd werden. Was blij verrast dat ik er ook nog een leuke set bij cadeau kreeg! Als ik toch een minpuntje moet noemen zijn het de verhoudingen van de stickers. Bij de aanvullende kerstset en de basisset huisjes zijn sneeuwpop en auto met kerstboom qua hoogte nagenoeg gelijk met de huisjes.

Zie o der

Ik heb nog niks ontvangen

Prima en snelle service

Bestellen via de site ging heel gemakkelijk en de levering was bijzonder snel. Daarnaast waren beide items heel leuk ingepakt.

Erg goed

Het bestellen ging verkeerd en het werd gelijk goed opgelost.

Eerste en zeer goede ervaring

Ik heb mooie, grote en leuke kerstsokken met naam besteld voor de kinderen van onze opvang Oekraïense vluchtelingen. Hopelijk hun laatste Kerst in Nederland en volgend jaar weer veilig vieren bij hun geliefde familie. De kerstsokken zullen een herinnering zijn aan de tijd in Nederland. Dank daarvoor. Groet, Andréa

Product snel ontvangen en van goede kwaliteit!

Een erg leuk gymtasje met naam en vliegtuig erop voor mijn zoontje die over 2 wkn naar de basisschool gaat.

Super snel en netjes verzonden. En verkoopster geeft snel reactie bij vragen.

Super leuk cadeautje ❤

Heel snel kreeg ik een email dat mijn bestelling klaar was.. Echt super!!! Liefs macy

Snelle Service

Badlaken is heel mooi bedrukt

correct

snelle en correcte levering

Leuke producten en super service

Snelle goede levering

Fijne en snelle levering van de producten

Goed product, snelle levering en zeer klantvriendelijk

ik ben zeer tevreden.

Mooie sport tas ontvangen

top

top

Leuk en prachtig

Alle labels snel en correct verzonden en ontvangen met persoonlijk kaartje erbij. Heel goed en nog iets extra’s erbij bovendien!

Leuk product!

De knuffels met naam zijn van goede kwaliteit en zien er hartstikke leuk uit! Snelle levering!

Altijd goed

fijne site en snelle levering!

Niet tevreden

Na een week nog niks ontvangen, ook geen mail oid dat het verzonden is.

Supermooie voetbalteams voor mijn kleinzoon

Hele snelle levering. Het resultaat mocht er wezen. Mijn kleinzoon zal in zijn nopjes zijn met zo’n mooie persoonlijke voetbaltas. De Sint had een goede keuze gemaakt.

Snelle en zeer nette service

Door een fout van mijn kant was er iets niet goed gegaan met het plakken van een bestelde sticker. Na een snelle reactie, gehik binnen de kortste keren een nieuwe sticker mogen ontvangen als service. Top service!

Uitstekend!

Leuke webwinkel met mooie kadootjes. Na mijn bestelling was de service prima en de verzending super snel .

Binnen een paar dagen het product binnen. Het ziet er degelijk uit. Hopelijk blijft de tekst goed zitten.

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.