Binnen een paar dagen het product binnen. Het ziet er degelijk uit. Hopelijk blijft de tekst goed zitten.

Geweldig!

Prachtige handdoek en super snelle verzending: top!

Ik ben tevreden over de samenwerking

Ik ben tevreden over de communicatie met en uitvoering bestelling van Lieve Labels

Op het laatste moment had ik iets nodig. Ik kon het even later al ophalen! Werd goed en vriendelijk geholpen.

Stickers zijn mooi geprint.

Mooie stickers.

Zeer goed Was snel geleverd en zag er prima uit

Prima kwaliteit

Gekregen wat ik verwachtte en vlotte bezorging

Mooie kinder reis/sporttas met naam en opdruk top!

Goede snelle service

Bestelling is snel klaar en snel geleverd. Als je dan een doos open doet met 30 kerstballen en tekst dan denk je wauwwwww

super!

betrouwbaar en een snelle levering

Vrolijke presentjes

Zien er leuk en vrolijk uit. Alleen jammer van de lijnvlekjes op alle 3 de kerstsokken. Beetje snel of slordig gedaan?

Nvt

Nvt

Echt een aanrader, op alle fronten uitstekend

Snelheid, service, kwaliteit, het is allemaal uitstekend bij Lieve Labels. Met zorg gemaakt en snel geleverd!

Super goede en snelle service

Ziet er zeer professioneel uit

Een beetje moeizame start met het bestellen, maar er goed doorheen geholpen. Zeer vlotte afhandeling en het ziet er prachtig uit.

Snelle service en Super mooi! Leuk om cadeau te geven.

Ga zo door :)!

⭐️

Boven verwachting

Via het internet een leuke slab met naam besteld als cadeau. Na de snelle levering van één dag, werd ik nog blijer doordat de slab ook leuk ingepakt was. Het cadeau was in één keer klaar

Snelle levering en leuk product

Koffertje obv geboortekaartje besteld. Precies zoals het geboortekaartje en goed op maat gemaakt zodat het mooi op het koffertje past. Op een woensdag besteld, die vrijdag al in huis! Heel blij mee!

Snelle en goede service!

De bestelling was supersnel binnen en zag er top uit. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Bizar snelle verzending. 'S avonds een knuffeldoekje met geborduurde naam erop besteld en de volgende dag kreeg ik al een verzendbevestiging. Leuk verpakt als cadeautje en de kwaliteit is super!

We waren tevreden

...

Top prijs kwaliteit en een super snelle service!

Avond er voor besteld en smorgens toen ik op stond kreeg ik al een mail dat het klaar stond. Netjes verpakt met sliertje erom!

Super vriendelijk, behulpzaam en supersnel!

Supersnelle levering, heel fijn!

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.