Super service

Heel goede ervaring gehad

Heel snel geleverd, ingepakt en mooie kwaliteit

Heel positief!

Goede labels, snel verstuurd, top

Goede labels, plakken goed en snel verstuurd, top

Super fijne speendoekken

Heel fijn in gebruik en ook voor op de opvang met zijn naam. Heel blij mee daarom heb ik weer 2 besteld.

Ongelofelijk snel!

Makkelijk te bestellen en ontzettend snel verzonden. Mooie trui, mooie opdruk. Wij zijn heel tevreden!

Heel blij mee. Erg leuk om te geven.

Zonde v me geld

Blikje wel erv klein. Extra sticker op deksel laten zetten met naam maar de sticker zit er niet mooi op Effe vlug geplakt lijkt wel. Vind t dan zonde van mijn 12 euro incl porto

Snelle levering en mijn kleinzoon was er super blij mee

Mooi en snelle verzending

Mooie badjas van mooie kwaliteit en verzending was ook snel.

Fijn contact, mooie producten met goede kwaliteit

Altijd goed

Verschillende producten al besteld en alles is mooi en goed.

Aanrader!

Snelle levering en fantastische producten!

Alleen maar alle lof

Heel erg tevreden, echt een bedrijf wat alle service geeft

Topservice!!!

Het pakje werd bliksemsnel geleverd!!Top!!

Goede kwaliteit. Snelle levering. Netjes verpakt

Gewoon super!

Altijd bereikbaar, denkt mee Netjes op tijd geleverd, Kortom gewoon top!

Service is echt geweldig

De service is echt zeer goed en betrouwbaar. Super vriendelijk geholpen, een snelle reactie en mooie producten geleverd gekregen. De site (webshop) mag nog wel wat gemakkelijker gemaakt worden, dan zou ik meer zaken gecombineerd hebben in een bestelling en dus ook nog meer besteld hebben.

Heel vlot verlopen en vlotte communicatie

Lieve Labels altijd goed!

Wij doen al jaren zaken met Lieve Labels. De cadeautjes worden altijd netjes verzorgd en leuk ingepakt en op tijd afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden.

Super snelle levering

Binnen 24 uur had ik de stickers al in huis, dat is echt een super snelle levering. Over de stickers zelf ben ik niet 100% tevreden. De stikkers kwamen binnen in een envelop heel netjes maar toch waren er een paar stickers waarvan de randjes gevouwen waren. Vooral bij de grassprieten waren er een aantal gevouwen. Ook had ik verwacht dat de stickers dubbel gedrukt of transparant zouden zijn. Als je ze nu op het raam plakt dan zie je aan de binnenkant de mooie afbeelding, maar aan de buitenkant is het gewoon wit. Had gehoopt dat je van buitenaf ook naar de afbeeldingen kon kijken.

Ik had een badjasje besteld met naam ..!.. bezorging, badjasje met naam .. geweldig..!!

Snelle levering. Goeie communicatie

Mijn kleindochter was super blij met haar sporttas waarop haar naam stond. Het was een schot in de roos

Superleuke producten, bestelling snel geleverd. Een aanrader.

Mooie zachte badcape, snelle levering

Mooi product

Linda

Mooie verpakking, mooi product. Exact zoals verwacht op basis van de foto’s op de site.

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.