Mooie producten

Zeer snelle levering en mooi gemaakt

Prima levering en prijs/ kwaliteit verhouding

Mooie tas en supersnel geleverd. Opdruk staat ook mooi

Tevreden

Mooi verpakt, snelle levering en produkten voldoen aan het gevraagde.

De tekst is uiteindelijk minder goed leesbaar.

De tekst is te groot voor de label. Ik adviseer jullie de aantal letters te verkleinen. Ik heb het maximale aantal letters gebruikt waardoor minder goed leesbaar

Mooi product

De geboortedoos die ik heb besteld voor de zoon van mijn nichtje is erg mooi!

Mooi product, afwerking kon iets anders.

Snelle levering, product zier er netjes uit. Had het alleen iets mooier gevonden als het label niet zo kort achter de naam was af geknipt. Achteraf zie ik op de plaatjes dat ze ook wel kort zijn, had iets langer mooier gevonden.

Snel contact via de mail. 1 week voor kerst besteld en het product lag dezelfde dag al klaar, ondanks de kerstdrukte. Trui valt zoals aangegeven groot dus voor mijn dochter van 10 met maat 146/152 (en smal) maat 140 gekozen. Kan ze zeker nog een poosje aan! Dochter superblij met de naam van pony en afbeelding op haar trui. De trui vindt ze heel fijn dragen en is lekker zacht. Dank je wel, Yvonne!

Mooie badjasjes en omslagdoek.

Mooie kwaliteit badstof, leuk verpakt, De geborduurde namen hadden iets netter gekund dat was echt jammer want voor de rest zag het er prima uit. Goed verpakt en snel bezorgd.

Superleuk

Toffe kleine potjes, ideaal voor personeelgeschenkje

Snelle levering en goed produkt!!!!

Uitstekende service

Duidelijke overzichtelijke website. Snelle levering. De trui is erg mooi!

Snel en makkelijk te bestellen

Tip: geef aan in cm hoe groot de label doekjes zijn

Snelle verzending

Vriendelijke en professionele reactie op gestelde vragen. Daarna snelle verzending.

Super service

Super goed geholpen met een account te maken. En snelle service zo rond de kerstdagen. Netjes verpakt en alles klopt gewoon. Top

De kleinkinderen waren er heel blij mee. Mooie opdruk en kleur

Snelle levering en heel leuk ingepakt!

Ik heb om 3 uur smiddags de bestelling gedaan en had de volgende middag het al in huis! Ze hadden er een erg leuk pakketje van gemaakt wat ik mooi onder de boom kan leggen☺️

Voldoet aan verwachtingen en super snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Zeer mooi en kwaliteit

Wat een mooie kerst sok en van goede kwaliteit gemaakt. Super bedankt

in één woord super.

Makkelijk, eerlijk en doen wat er is afgesproken. Als ze twijfelen (bij bijvoorbeeld hoge bezorgkosten omdat het naar het buitenland moet) dan vragen ze ook specifiek daarvoor je goedkeuring zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Gewoon fantastisch!

Hier denkt men echt mee met de klant. Ik kreeg prachtige ontwerpen en een fantastisch eindproduct. Een heel gelukkige klant hier, die iedereen deze webshop zou aanraden!

Product was snel geleverd en precies zoals k had verwacht. Ontzettend blij mee. Heb er nog jaren plezier van

Snelle levering, mooie producten!

Vorig jaar al een bestelling gedaan en dit jaar weer. Snelle levering en de producten zijn prachtig! Precies zoals de website laat zien.

Raamstickers besteld, snelle levering en tegen een goede prijs aangeschaft.

Perfect produkt!

Heel tevreden, duidelijke informatie op de website, produkt wordt geleverd zoals verwacht dat het er uit komt te zien

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.