Snelle service vriendelijk geholpen

Ik had een trui besteld en wilde het laten ophalen. kon na een uur al gehaald worden. Uiteindelijk kon ik het niet halen en werd het dezelfde dag verzonden en had ik het de volgende dag in huis. Mooie trui met naam. me dochter zal er heel blij mee zijn voor de feestdagen. Hier ga ik vaker bestellen.

Altijd goed!

Al vaak besteld en nog nooit teleurgesteld. Dus altijd uitstekend

Makkelijk, snelle levering en het is ook nog leuk ingepakt. Toppie!

Het product voldoet aan mijn verwachtingen

Heb de navy badjas gekocht met naam. Product is van goede kwaliteit en de naam zit er mooi op. Ben zeer tevreden. Ook de levering was zeer snel.

Altijd alles top geleverd!

Zeer snelle levering en keurig afgeleverd

beter dan best

ik was onhandig geweest bij het bestellen, maar werd heel vriendelijk en zorgzaam geholpen om alles in orde te maken. de bestelling kwam snel en de sporttas ziet er betoverend mooi en stoer uit. nee, niks te klagen.

Super vriendelijk en persoonlijk contact

Normaal kon niet voor 1/11 verstuurd worden. Het pakje was twee dagen later al ter plaatse!!! Ontvangers waren super blij

Een hele goede service.

2 sjablomen besteld en bij het ophalen was er weer voorraad waardoor ik de gene die ik graag wilde alsnog kon kopen en meenemen. Top geregeld

Geweldig als kraam cadeautje

Als een van mijn vrouwelijke collega's is bevallen mag ik iets sturen. Ik bestel altijd een gepersonaliseerde badcape, dit wordt altijd ontzettend goed ontvangen.

Mooi kussen

Mooi kussen alleen jammer dat de stof na een paar dagen al pillerig(pluisjes)wordt. Had meer verwacht voor de prijs die ik heb moeten betalen

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie rugzakken met naam om als kraamcadeau te geven. De rugzakken waren een dag later al klaar en leuk ingepakt om cadeau te geven. Top!

goede communicatie

snelle en goede levering. na een 'klacht' gelijk reactie gehad en actie ondernomen. heel fijn! goede kwaliteit.

Heel tevreden

Ik had het artikel zeer snel in huis, Het was meteen verzonden nadat ik het besteld had en dat waardeer ik enorm

mooi product, snelle leverng

mooi product, doet wat op de site staat.

Mooi product en snel, gepersonaliseerd, geleverd

Mooi product en snel, gepersonaliseerd, geleverd

Wel OK.

Andere bedrijven doen meer moeite om het vrolijk in te pakken in folie. Beetje kleurig lintje er omheen zou al wonderen doen. Ik zou in het vervolg bij ander bedrijf bestellen ,want het is ook niet dat dit de goedkoopste was. De badcape met naam was overigens niks mis mee.

Geweldig!!!

Ik vroeg per mail naar een artikel en ontving snel mail terug dat dit artikel er niet was maar wel nog binnen zou komen. Volgende dag ontving ik mail, mijn gevraagde product was er weer. Meteen besteld en volgende dag in huis. Super!!!

Leuk gepersonaliseerd cadeau

Goede kwaliteit product, keurig gepersonaliseerd en snel geleverd. Leuk om cadeau te geven!

Mooie etiketten en snel geleverd.

Het ziet er heel verzorgd uit. Mooie etiketten en snel geleverd.

Mooie bedrukte handdoeken

Snelle levering en heel leuk verpakt

Alles in voorspoedig verlopen. Snelle levering en de bestelling is naar verwachting.

Super geweldige service

Mijn stickers waren niet aangekomen maar werd super snel opgelost echt top!!!

Product ziet er goed uit. Mooi geleverd met striklint en logo

Op de site vond ik het wat onduidelijk hoe groot de print zou worden. Is mooi geworden maar wad dus een gokje.

zo super snelle levering on gelooflijk.

zo snel geleverd.

Snelle reactie op mijn vragen, goede service, snelle levering. Klantvriendelijk bedrijf.

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.