zoals verwacht

Top service! Dikke dankjewel!

Top service! Dikke dankjewel!

Komt afspraken na

Snel, mooi verpakt

Aanrader

Stickers voor autobingo zijn erg mooi! Ook makkelijk voor kinderen om ze van het stickervel af te krijgen. Snelle levering ook!

De schort voor onze kleindochter is geweldig leuk geworden.

Prima en snelle service zoals altijd

Weer een mooi kraamcadeau dankzij Lieve Labels

Weer een mooi kraam cadeau geleverd door Lieve Labels. Een bad cape, mooie kwaliteit, leuke kleur. Gewoon weer een mooi cadeau wij zijn al jaren klant bij Lieve Labels en steeds tevreden.

Super snel geleverd

Alles dikke prima. Bestel wel een maat groter, valt allemaal erg klein

Netjes

Net in contact, net product. Naam op de naamstickers vind ik wel wat klein uitgevallen. Had van de voorbeelden verwacht dat de bovenste regel een groter lettertype zou hebben dan de onderste (en nadruk daardoor meer op 1e naam zou komen). Als tip zou ik mee willen geven dat het fijn zou zijn om een voorbeeld van het eindresultaat te zien wanneer je de gegevens voor regel 1 en regel 2 invoert. Stickers zijn hoogglans. Dat had ik ook niet verwacht.

Zeer goed en denken met je mee!

Zeer goed en denken met je mee….

Mooi shirt snel klaar!

Leuk shirt voor de Zomerspelen. Mijn dochter is fan!

Alles top !

Snelle levering Mooi Product Goede prijs/kwaliteit

Snel en netjes

Makkelijke website en handig dat het opgehaald kan worden.

Snelle en correcte levering

Prima product met een mooie uitstraling

Tevreden!

Snel geleverd!

Ontzettend leuk stickers! snel geleverd niet verwacht. Zeer zeker voor herhaling!

Snelle bestelling Snelle levering Stickers zijn echt goede kwaliteit

Snelle levering, makkelijk bestellen

Mooie kwaliteit stickers

Sheilla

Super!!!

Shirtjes zijn weer top!

Shirtjes met bedrukking besteld, zijn weer erg mooi geworden en kids zijn er blij mee! Mooie zaak en goede service!

Betaald maar nooit ontvangen

Ik heb voor het uitdelen van de traktatie voor mijn zoontje hele leuke stickers besteld. Betaald en de verzendkosten tezamen via IDEAL. Mijn zoontje vol spanning wachten maar tot op heden NIETS ONTVANGEN!!! Je betaald dus voor iets wat je niet krijgt. Een domper voor je portemonnee en een zware teleurstelling voor mijn zoontje want die.moest uiteindelijk trakteren zonder de betaalde stickers

Jammer

Vrijdag besteld...etiket nodig voor de vrijdag erop...niet binnen...dus niets meer aan...jammer van het geld.

Goede en snelle levering en mooie stickers

Goede en snelle levering en mooie stickers

Ziet er leuk uit, heel blij mee

Het bestellen ging makkelijk en snel. Moest er wel wat lang op wachten, maar werd snel teruggemaild door de klantenservice en dat helpt al bij het wachten. Uiteindelijk gekregen en blij mee!

Niks ondervangen

Misschien ligt het aan de post maar ik heb nog niks ontvangen

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.