Snel thuisbezorgd en leuk ingepakt. De kwaliteit van de producten is goed.

snel en goed

Snel geleverd, sleutelhangers zoals afgesproken. Mooi!

Supersnelle service en levering van een leuk geboortecadeau.

Supersnelle service en levering van een leuk en persoonlijk geboortegeschenk.

Snel reactie, fijne service en duidelijke beschrijving erbij!

Product was zoals omschreven en de maat was perfect. En een snelle levering ^^ Ik bestel hier zeker nog eens.

Iedere keer goed en vlot geleverd!

Al meerdere keren gebruik van gemaakt en altijd goed en vlot geleverd. De grote muizen en honden zijn goed van kwaliteit en erg leuk om te zien met een truitje aan met ons logo erop. De klanten vinden het altijd erg leuk om te krijgen.

snelle en nette levering

heel tevreden.. snel en goed..

Super snelle levering. Goed kwaliteit! En een super tevreden klant.

Mooie kwaliteit, snelle reactie en fijn contact!

Echt een fijne webshop en top eigenaresse

Snelle levering, leuke badjas

Goede ervaring, leuke babybadjas met geborduurde naam. Prijs-kwaliteit oké.

Super mooie kwaliteit tegen een lage prijs.

Super! Zou zeker opnieuw bestellen.

De labels waren netjes recht geplakt en de verzending was sneller dan van tevoren aangegeven. Uiteindelijk kwam het pakket een dag eerder aan. Ingepakt in mooi versierd papier voor de bescherming van de labels, maar daarna her te gebruiken als inpakpapier.

Snelle levering en netjes verpakt binnen gekregen. Helemaal top

Leuke rugtassen.

Leuke rugtassen in veel kleuren mogelijk en mooi borduurwerk, tevens in allerlei kleuren mogelijk. Tevreden klant!

Speendoekje met naam

Goede, snelle levering. Leuk ingepakt. Goede kwaliteit.

Geweldig! Super snelle service

Ik bestelde op vrijdagochtend met de vraag of het diezelfde dag nog verzonden kon worden en dat is gelukt! Super fijn!

Goed verzorgd

Makkelijk bestellen en op tijd bezorgd

Snelle service en mooie kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt en producten zijn zoals omschreven.

Super snelle levering en perfect product

Zoals product aangeboden wordt is het ook echt! Heel mooi en zo snel geleverd!

Mooie keuken schorten ontvangen!

Ik heb twee keuken schorten besteld voor m’n kinderen. Deze kwamen snel binnen en zien er heel mooi uit!

Baby badcape

Super mooie badcape, lekker zacht en met prachtige naam erin gemaakt. Top!

Makkelijk te bestellen snelle levering

Makkelijke website. Snel geleverd Jammer vind ik dat de omslag van de blikjes er los om heen zaten en dus zelf vast geplakt moesten worden.

Mooi goed en op tijd in huis.

Mooi en goed ontvangen.

Snelle levering, keurig ingepakt.

Zeer tevreden met de aankoop

Snelle en correcte levering van de handdoeken. Artikel is van zeer goede kwaliteit. Mooi ingepakt afgeleverd. Een top cadeautje!!

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.