Heel blij met de mooie hartjes raamstickers ❤️

Snelle service en superleuk product!

prima sleutelhangers en razendsnelle levering

Zie hierboven

Altijd supersnel en met grote zorg

Niets dan lof op de service! Snel, en goede kwaliteit en zorg!

Een prachtig geboorte stoeltje

Jeetje wat heeft Yvonne van Lieve Labels weer super haar best gedaan. van ons zelf gemaakte geboorte kaartje heeft zij een geboorte stoeltje gemaakt. Heel blij mee en ik denk dat onze dochter er ook van zal gaan genieten (als ze groot genoeg is) :)

Besteld als cadeau. Super snelle levering, snel contact met een medewerker van Lieve Labels. We hebben een badcape besteld met een eigen ontwerp wat er op geborduurd moest worden. Dit is exact zo geborduurd als ons ontwerp. En ook echt super snel geleverd. Wij gaan hier vaker bestellen!

Prima kwaliteit.

Prima kwaliteit en zeer snelle levering. Goede website.

Zeer tevreden over de kwaliteit en de levering

Vandaag besteld, de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit en top service!

Top service! Ik was op zoek naar een kraamcadeau en kwam uit op de gepersonaliseerde badjas voor de baby en haar grotere zus. Dit was slechts een paar uur voordat ik op kraamvisite zou gaan. Yvonne heeft gewoon geregeld dat ik de twee badjassen mét naam tijdens het bezoek heb kunnen geven! Top service dus!! En de badjassen zelf waren ook té leuk!!!

Mooi product, er wordt meegedacht, heel klantvriendelijk.

Ik ga zeker weer bestellen bij Lieve Labels. Deze keer een knuffel + shirt met naam. Het zag er prachtig uit, leuk verpakt. Je kan het ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen met een kaartje erbij. De service naar de klant is ook prima. Makkelijk contact en snel antwoord.

Fantastisch!

Wow!! Afgelopen week besteld en gisteren in huis. Echt een snelle levering en een mooi product! Ben er heel blij mee!!

Perfect communicatie

Vlotte communicatie en levering zoals afgesproken, helemaal top!

Snelle service!

Snelle service, binnen 2 dagen al binnen. Goede kwaliteit

Super snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding! Erg blij mee.

Overweldigend

Erg leuk & feestelijk ingepakt, een hele leuke verassing of “ give away” als kado kortom SUPER!

Snel mijn product binnen

Goede kwaliteit en fijne communicatie

Fijn contact gehad met Lieve Labels over wat ik precies voor mijn bestelling wilde. Snelle reactie en goede uitleg. De levering was snel en degenen voor wie het cadeau was (twee badhandoeken met namen erop geborduurd) waren er erg blij mee en zeiden dat het goede kwaliteit handdoeken zijn!

Snelle levering en een super mooie tas!

Super service!

Snel geleverd en prima kwaliteit stickers voor op de afvalcontainers!

Mooi product en snelle levering.

Ik had een badcape uitgezocht en die laten borduren. Heel veel keus in de kleuren van het materiaal alsook van het borduursel zelf. Ook een keuze in het lettertype. En door het aan te klikken zie je hoe de naam eruit komt te zien.

Top service en snelle levertijden

Snelle service en levering

Snel geleverd en goed product

Super! Baby mutsje ziet er goed uit en is snel geleverd.

Snelle levering en mooie producten

Naam is mooi geborduurd op de badcape en snel geleverd

Na een dag had ik de bestelling al in huis

Snelle levering prima keus duidelijke website

Snelle levering prima keus duidelijke website

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.