Snel geleverd, iets aan de dure kant omdat de verzendkosten er nog bijkomen

Snel, gemakkelijk en fijn!

Via WhatsApp contact gezocht na het afnemen van de bestelling vanwege de haast die er voor mij bij geboden was ivm heropening kinderopvang en afscheid van de babygroep. Direct een reactie en nog diezelfde middag waren de cadeaus gepersonaliseerd en op de post gedaan. Volgende dag al gelijk thuis mogen ontvangen. Geweldige service!

Snelle service en leuke producten

Mijn bestelling werd binnen één dag geleverd en voldeed volstrekt aan de verwachting!

Super snelle levering en helemaal top!

Mijn bestelling was snel klaar. Helemaal in orde en leuk ingepakt. Snelle en vriendelijke reacties ;-)

Leuke raam stickers voor Carnaval. Van mij zouden ze wel nog groter mogen zijn.

Leuke raam stickers. Makkelijk te gebruiken en af te halen. Kan ik ze volgend jaar weer gebruiken. Kleuren zijn er leuk. Ze zouden van mij wel groter mogen zijn. Dan zie je het ook beter van grotere afstand.

Goed verpakt, leuke stickers

Snelle levering en super mooie stickers

Snelle levering en super mooie stickers.

Heel snel en super mooi product!

De levering was al in 1 dag (zelfs gepersonaliseerd) en het product was van erg mooie kwaliteit. Super blij mee! Deze webshop is echt een aanrader.

Snelle levering en voldoet aan mijn wensen!

Snelle levering en voldoet aan mijn wensen! Leuk afscheidscadeautje Voor thuiszorg medewerkers.

Super cadeau’s

We betalen voor een pakket bezorging en uiteindelijk wordt het gewoon in de brievenbus gedaan.

Top.

Snelle levering en mooi produkt.

Snelle levering en oplossingsgericht

Op het moment dat ik wilde bestellen was de giraf uitverkocht. Ik stuurde een berichtje met de vraag wanneer die er weer zou zijn. Kreeg snel een reactie dat het artikel er binnen een week weer zou zijn, ze had voor mij het product weer even 'open' gezet, zodat ik de bestelling wel kon plaatsen. Zodra ze de giraf kon maken is het product opgestuurd en hoefde er niet meer naar om te kijken. Heel fijn! Kwaliteit is goed en product is mooi!

Netjes en behulpzaam

Mooie producten, goede website, snelle en nette levering. En snelle persoonlijke reactie op vragen.

Snelle levering en heel mooi product

Snel verzonden en uitstekende service

Heb 3 wijnlabels/stickers besteld. Hele leuke labels en snel verzonden. Bij mijn eerste bestelling had ik maar 2 ipv 3 labels besteld. Heb daarna nog een tweede bestelling geplaatst. Kreeg van Lieve Labels kort daarop al een berichtje dat ze alles in één bestelling zouden verzenden en dat ik de verzendkosten van mijn tweede bestelling terugkreeg. Top service!

Mooie producten en top service

Yvonne verkoopt mooie producten met een statement. Hoewel ik de producten zou ophalen, werden ze toch thuis gebracht. Top service!

Mooi, uitstekend en snel

Een badcape is mijn go-to kadootje omdat ik dit zelf jaren gebruik voor mijn kinderen. En met hun naam erop maakt het altijd speciaal.

Geweldige service!

Ik had een opmerking geplaatst om iets extra’s op het badjasje te zetten en dat hebben ze gecommuniceerd en gedaan. Echt helemaal top! En dan nog niet gesproken over hoe leuk het ingepakt was toet aan kwam! Ik ben meer dan tevreden!

Prefect

Dankjewel voor het mooie badjas en goude borduur, Hartelijk bedankt!!

Goede en snelle levering van een mooi en betaalbaar geschenk

Goede en snelle levering van een mooi en betaalbaar geschenk

Fijn, snel en goed

Fijn dat ik geen account hoefde aan te maken. Snel was de levering binnen. Goed is de omschrijving van product, productverwerking en product zelve.

Snel gevonden wat ik zocht goede producten tegen zeer goede prijs.

De snelheid waarmee de sweater klaar was en de kwaliteit van de sweater maakt dat ik Lieve Labels zeker kan aanbevelen!!

In de middag besteld en de volgende ochtend al in huis. Leuk verpakt en mooie kwaliteit van handdoek en borduurwerk. Heel tevreden!

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.