Geweldig!

Snelle levering en de producten zijn van een goede kwaliteit!

Leuke producten

Mooie orginele producten voor een eerlijke prijs. Klein minpuntje product dat ik besteld had was voordeliger dan de vervoerskosten spijtig.

Uitstekende service!

Ontzettend leuke baby badjas ontvangen. Super snelle levering en hele vriendelijke mensen. Chapeau!

Snelle, goede levering en dito service. Omschrijving product kon/kan beter.

De levering van het product en de manier waarop het verpakt was waren prima. De snelheid van leveren ook. Ook de beantwoording van vragen na levering was goed en snel. Wat mij betreft kon/kan alleen de omschrijving van het product beter. Het was mij duidelijk dan de sticker sneeuwpop uit verschillende elementen bestaat maar niet dat deze allemaal apart geplakt moeten worden. Was er vanuit gegaan dat het één vel zou zijn dat in één keer op het raam geplakt kon worden. Verkeerde aanname dus. Op deze manier kost het plakken en verwijderen van de sticker(s) mij zoveel tijd en 'gepruts' dat ik het product niet ga gebruiken. Jammer....

Mooie tas snel geleverd

Ik ben blij net de tassen. Snel geleverd en perfecte service

Top producten en snelle levering!

Ik ben super tevreden van de kwaliteit van de geleverde producten en de snelheid van leveren. Voor herhaling vatbaar om gepersonaliseerde kadootjes te bestellen!

Het was gewoon subliem

Zeer goed idee voor alle kleinkinderen ,hun sok met eigen naam op,Zalig...

Super !

goede service , snelle reacties op je vragen. Ik was behoorlijk laat met mijn bestelling, maar ze zet alles op alles om het op tijd klaar te hebben !

Makkelijke, leuke schmink sjabloons, snelle verzending

Prachtige kerst sokken

Super snel geleverd en waar voor je geld!

Duidelijke fijne site, snelle levering

Wij hebben een labeldoekje en omslagdoek met naam besteld als kraamcadeau. Ondanks er stond dat de levering een aantal dagen zou duren hadden wij het in een mum van tijd thuis. Zelfs nu in de drukke kerst en sint periode. Labeldoekje is bedrukt en de omslag doek is geborduurd. Geborduurd vinden wij mooier maar ook het labeldoekje ziet er goed uit. En groter dan verwacht. Verder is alles feestelijk ingepakt in folie. Zouden hier zeker vaker bestellen.

snel verwerkt en geleverd

Snel verwerkt en geleverd, goede prijs/kwaliteitverhouding. Nu als cadeau besteld maar zal zeker nogmaals bestellen voor mezelf en wellicht nog meer kraamcadeaus in de toekomst

Leuke spulletjes, mooi verpakt & snelle levering

Leuke spulletjes, mooi verpakt & snelle levering

Supper

Ik ben zeer tevreden over het product. Gezien het product had de verpakking iets beschermde mogen zijn.Snelle levering.Top!

Heel goed alles snel thuis en perfect zoals ik besteld had

Mooi verpakt. Komt afspraken na, je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces

Leuke artikelen, goede kwaliteit en snelle levering!

Topservice en mooie producten

Ondanks dat ik erg laat was met mijn bestelling én het een drukke periode is werd er contact opgenomen om een verbetering op mijn bestelling door te voeren waardoor het een nog leuker kado werd!

De kerstballen met de namen van de kleinkinderen super snel binnen. En nog mooier dan ik had gedacht.

Top en snelle levering, ook in december!

Leuke kerstsokken voor boven de haard besteld met namen was super snel geleverd..had alleen bij 2 een verkeerde lettertype gedaan..even een mail gestuurd en kreeg direct een mail terug dat het werd aangepast! Super service!

supersnelle service

mijn sintzakken waren klaar op de dag van de bestelling! Super service, dankjewel x

Too

Snelle levering, goede kwaliteit

Ondanks de drukte bij PostNL werd mijn bestelling snel bezorgd en de labels zijn erg mooi. Het was een erg leuke manier om met de wijnlabels onze zwangerschap bekend te maken aan vrienden.

Tegenvaller

Zonde van mijn geld. Heb een zonnescherm voor achter in de auto laten bedrukken. Zodat mijn pasgeboren baby niet in de felle zon zit. Ik vind het prijzig voor 1 zonnescherm, ipv gewoon 2. Daarnaast was het zonnescherm niet mooi afgewerkt. En was de stof gekreukeld. Echt een tegenvaller! Inmiddels ergens anders andere zonneschermen gekocht.

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.