Makkelijk te bevestigen en goede kwaliteit!

De raamstickers zijn meer als verwacht. Goede kwaliteit en zeer makkelijk te plakken/verwijderen. In de week na het plaatsen heb ik al veel leuke reacties ontvangen!

Je bent amper klaar met bestellen of het ligt al in de brievenbus. Ziet er heel leuk uit.

Product voldoet aan verwachting en is snel geleverd

product voldoet aan verwachting en is snel geleverd

Alles was duidelijk en snel en netjes

Alles was duidelijk, overzichtelijk en netjes. Ook snel geleverd. Duk tevreden

Goeie service en goed contact

Mijn bestelling had nog al wat vertraging op genomen. Na het schrijven van de review is er dan ook direct contact gezocht met mij. De labels zijn toen netjes opnieuw opgestuurd en enkele dagen laten toch ontvangen. Er is vanuit lieve labels veel contact geweest wat erg fijn was. de geven echt om hun klanten en doen er alles aan deze tevreden te stellen.

Snelle levering en ziet er top uit!

Snelle levering en ziet er top uit!

Leuke artikelen voor eerlijke prijzen en snelle levering. Misschien 1 min puntje leveringskost is te veel

Prima!!

Mooie producten, zorgvuldig gemaakt en zeer vlot geleverd

Snelle levering, mooi product!

Fijn website en snelle levering. producten op foto is wat je krijg!

Snel en correct afgehandeld

Snel en correct,geweldig!

De bestelling was zoals altijd, super vlug klaar, leuk verpakt en dus weer kan ik met een prachtig cadeau op kraamvisite

Netjes snel geleverd

Eén woord , geweldig

Goede communicatie prompte leverering en de keuze is reuze.

Geweldig!!!

Super leuke en originele cadeaus. Voor elke gelegenheid kan ik iets vinden! En de service is top!

Super goede service, kwaliteit en mooie producten!

Erg blij met deze online winkel, voor mij nooit een andere meer.

Snelle service, leuke producten!

Bij Lieve Labels bestellen we van alles voor onze organisatie, zoals gepersonaliseerde geboortecadeaus. Er is veel keuze, de levering is snel en de producten zijn top! Ook erg makkelijk in gebruik.

Wilhelminiastraat 90 E

5104 GD Dongen

06 41452020

Over Lieve Labels

Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.