Filtre

Zeer positief

Snel en niet duur en vriendelijk

Perfecte prijs, en super snel verzonden!

Ik vond het geweldig dat de prijs zo laag was waardoor ik meerdere blokjes heb besteld zodat ik wat voorraad had en het kwam super snel binnen via de post en het zag er perfect uit en zelfs nog een handgeschreven briefje erbij! Echt super service en zeker een aanrader!

Snel

Snelle levering. Duidelijke site

Snelle levering, prettig contact

Alles zoals gewenst

Fantastisch!

Veel keuze, en snelle persoonlijke levering.

Goed verpakt, snel geleverd

Onlangs mijn 2e bestelling gedaan. Beide bestellingen zijn, ondanks een niet al te grote omvang, erg zorgvuldig en met een persoonlijke touche samengesteld en verzonden. Webshop is mooi overzichtelijk. Al met al, zeer aan te raden!

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de verschillende steentjes, snelle levering en heel netjes verpakt! Ik zou hier meteen weer bestellen als ik iets nodig heb.

Prima bedrijf

Bestelde onderdelen snel geleverd, Goede service, prima bedrijf, blij mee !!!

Ik miste wat Lego onderdelen die ik vond op iloveblokjes.nl. De betaling verliep soepel en levering was binnen een werkdag.

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt. Ook fijne site/webshop. Blokjes gemakkelijk te vinden

Snel, goed verpakt, en altijd een lieve tekst erbij!

Fijn om bij Kaat te bestellen, snel, goed en altijd voorzien van een leuke lieve tekst…gewoon top!

Perfect en juiste items

Precies wat ik besteld heb en binnen 4 dagen thuis, netjes.

Alles wat ik nodig had binnen 1 dag binnen

Hele duidelijke en makkelijk toegankelijke website Zeer veel voorraad en keus En een handgeschreven bedankje ook nog. Zal mijn volgende bestelling zeker weer hier plaatsen

Bestelling super snel ontvangen!

Het bestelde binnen een paar dagen in de brievenbus, helemaal top!

Snelle levering met persoonlijk tintje

Heel snelle en duidelijke communicatie. Bestelling netjes ontvangen. Er is duidelijk een liefhebber aan het werk.

Snelle levering met een persoonlijke boodschap. Mijn zoon kon weer snel verder met zijn LEGO spelen!

Prima ervaring, makkelijk te zoeken op nummer en de bestelling was snel geleverd.

Zeer compleet aanbod. Snel verzameld en verstuurd en met aandacht verpakt met een persoonljjke boodschap erbij.. Aanrader!

Super service

Snel en goed. Prima.

Goed verzorgd met begeleidend overzicht van de bestelling.

Helaas nog geen ervaring.

Netjes verzonden.

Heel goed, een soort redder in de nood.

Alles wat we bij anderen niet konden vinden hadden jullie gewoon op voorraad. Ook de verzending gaat lekker snel. Ik ben er blij mee.

Snelle levering, en makkelijke website

Technic lego auto gekocht, er misten wat blokjes, binnen 3 dagen had ik de blokjes in huis

Het was perfect

Alles goed en snelle levering

Ideaal persoonlijk en super handig

2 bestellingen van Lego blokjes gedaan. Snel in huis met een leuk persoonlijk briefje. Ouderwets leuke ervaring van een lekker praktisch, betaalbaar bedrijf. Blij mee. Dikke aanrader!

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR