Filtre

Snelle en goede levering

Snel geleverd en het assortiment is ruim

Snelle levering en helemaal naar wens!

Zelfs met een gepersonaliseerd briefje erbij :)

Normaal gesproken zeer tevreden. Groot asoortiment, snelle verzending, duidelijke communicatie. Echter dit keer miste een legopoppetje.. wel betaald niet ontvangen. Jammer.

Nooit teleurgesteld

Ook als je geen onderdeelnummer hebt kun je hier terecht. Kaat helpt je geweldig. En, zoals altijd, het persoonlijke berichtje op de pakbon!! Super!

Prima kwaliteit

Fijne website om te shoppen wordt uitstekend verpakt en snel verzonden

Ik ben er blij mee

Snel geleverd, perfect verpakt

Super snel geleverd. Het ging om een stukje waar echt moeilijk aan te komen was. Heel fijn dat mijn set nu weer compleet is!

Altijd vriendelijk en snel

Zeer snel en volgens de bestelling geleverd

Dankjewel Kaat voor de snelle levering van mijn blokjes waardoor ik van mijn tuberozen cat een moc kon maken.

Snelle verzending

Ze hebben een groot assortiment blokjes om zo je sets compleet te krijgen. De verzending was snel, met een vriendelijke, handgeschreven, groet op de kaart.

Ruime voorraad en snelle levering

Voor een MOC had ik speciale onderdelen nodig die iloveblokjes mij kon leveren en op voorraad had. Bestellen is prima georganiseerd via hun website en ook de afhandeling. Twee dagen later was mijn bestelling ontvangen. Prima webwinkel die mij nog vaker terug zal zien.

Snelle bezorging en klantvriendelijkheid

topper

Veel voorraad supersnel versturen keurig verpakt

Snelle verzending

Bestelling geplaatst en snel verzonden. Aanrader!

Precies zo als verwacht

Precies zo als verwacht: snelle levering voor een nette prijs.

Lego auto weer compleet kunnen maken. Pakketje was wel lang onder weg.

meer dan goede service

Snelle afhandeling, goede kwaliteit blokjes. Fijn dat er ook opgehaald kan worden.

Snel en goed

Super snel en helen goede LEGO blokjes Goede kwaliteit en volgende keer weer een nieuw besteling dankjewel

Super snel en hoed verpakt

Mijn levering kwam erg snel binnen en ook was deze goed ingepakt!

Super georganiseerd bedrijf

Als je iets besteld, heb je via de mail toch nog een soort van persoonlijk contact. Houden je goed op de hoogte, en een goede structuur.

snelle, vriendelijke topservice

Site is overzichtelijk, makkelijk te bestellen, steentjes waren snel gesorteerd en tevens ook geleverd. Leuke is vooral ook de persoonlijke aandacht. Helaas is er bij het bestellen / opslaan wel iets verkeerd gegaan, waardoor ik 1 ipv 4 velgen geleverd kreeg. Maar de andere ca. 100 steentjes zijn netjes geleverd.

Echte aanvulling

Bij het uitzoeken van mijn lego kwam ik erachter dat een set niet meer compleet was. Na wat uitzoeken en vergelijken op internet hier de missende blokjes besteld, goede prijs (ook het verzenden), snelle verzending, goed verpakt en een leuke persoonlijke touch. Hele fijne ervaring dus

Wederom een super levering

Snel en prettige communicatie

Juiste product met persoonlijke aandacht

Een handgeschreven dank voor de bestelling, waar krijg je dat nou nog? en het juiste product de volgende dag geleverd. Fantastisch

Positief

Positief