Is goed. Doet wat het moet doen.

Ik bestel en jij levert, hoe makkelijk kan het zijn? Geen rare fratsen, gewoon duidelijk.

Alles snel en goed ontvangen

Fijne website, duidelijke foto s, snelle bezorging, alles top!!

in no time mijn lego uit mijn jeugd, jaren 70, weer compleet

via oude bouwtekeningen de stenen besteld en compleet kunnen maken, kleinkinderen reuze enthousiast met de oude lego

Ik was helemaal verbaasd hoe netjes het verpakt was. En snelle levering. Ik ben zeer tevreden. Heb weer een bestelling klaar staan. Groeten Monita

Snelle en perfect complete levering met korte lijnen in communicatie.

Alle onderdelen kloppen met de bestelling die perfect verpakt verzonden wordt waarbij je op de hoogte wordt gehouden omtrent de status van de verzending. Snelle en vriendelijke service met een heel breed assortiment op een klantvriendelijke en overzichtelijke website. Uiterst tevreden en een “leverancier” om bij te blijven !

Alle blokjes zijn naar wens geleverd. Wel duurde het deze keer een week langer dan vorige keer. Was dat ivm krokusvakantie?

Alles klopt

Hele duidelijke bestelbon bijgeleverd.

Goed product

Super handig om de missende blokjes van een tweedehands set aan te vullen! Bedankt :)

Duidelijke site, prachtig verlengstuk van onze hobby

Alle blokjes binnen 2 dagen geleverd.

Twee keer besteld, alles op tijd binnen, dus prima!

Goede, en snelle service.

Ik bestel best wel regelmatig bij iloveblokjes.nl en ben niet anders gewend dan snelle en goede service. Ik vindt het een top- bedrijf !!

Super snel geregeld zodat ik door kon met de bouw van de Notre Dame van STEbrick. Altijd goede en snelle service en... alle onderdelen worden apart per soort verpakt, wel zo makkelijk. Een aanrader!

Het was super snel bezorgd en goed ingepakt

Alles prima in orde

Bestelling was snel ter plaatse

Snelle en goede service.

Super snel bezorgt!

Altijd correct en op tijd!

Verschilende keren de website gebruikt en steeds alles in orde.

Mijn ervaring met kaat is goed

Goede kwaliteit van lego ben zeer tevreden

Zoals altijd weer snelle en correcte levering

Supersnelle verwerking en levering. Aanrader!

Super service

Voor herhaling vatbaar!!

Snel, compleet en aardig

Snelle, complete levering, lief briefje erbij. Helemaal top.

Alles besteld en vlot gekregen. Goed verpakt. Echt gewoon top

Heel erg goed

Mooie kwaliteit en hele snelle levering

Super goede service & kwaliteit

Super snel bezorgd en de service is top je wordt goed op de hoogte gebracht via de mail En het wordt heel goed verpakt als het opgestuurd wordt maar ook de prijs is goed Met vriendelijke groetjes Rob jokhoe

Harlekijneendstraat 5

2492NR 's-Gravenhage

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.