Precies zo als verwacht

Precies zo als verwacht: snelle levering voor een nette prijs.

Lego auto weer compleet kunnen maken. Pakketje was wel lang onder weg.

meer dan goede service

Snelle afhandeling, goede kwaliteit blokjes. Fijn dat er ook opgehaald kan worden.

Snel en goed

Super snel en helen goede LEGO blokjes Goede kwaliteit en volgende keer weer een nieuw besteling dankjewel

Super snel en hoed verpakt

Mijn levering kwam erg snel binnen en ook was deze goed ingepakt!

Super georganiseerd bedrijf

Als je iets besteld, heb je via de mail toch nog een soort van persoonlijk contact. Houden je goed op de hoogte, en een goede structuur.

snelle, vriendelijke topservice

Site is overzichtelijk, makkelijk te bestellen, steentjes waren snel gesorteerd en tevens ook geleverd. Leuke is vooral ook de persoonlijke aandacht. Helaas is er bij het bestellen / opslaan wel iets verkeerd gegaan, waardoor ik 1 ipv 4 velgen geleverd kreeg. Maar de andere ca. 100 steentjes zijn netjes geleverd.

Echte aanvulling

Bij het uitzoeken van mijn lego kwam ik erachter dat een set niet meer compleet was. Na wat uitzoeken en vergelijken op internet hier de missende blokjes besteld, goede prijs (ook het verzenden), snelle verzending, goed verpakt en een leuke persoonlijke touch. Hele fijne ervaring dus

Wederom een super levering

Snel en prettige communicatie

Juiste product met persoonlijke aandacht

Een handgeschreven dank voor de bestelling, waar krijg je dat nou nog? en het juiste product de volgende dag geleverd. Fantastisch

Positief

Positief

Hééééél tevreden!!!

Het pakketje werd vlot geleverd! De inhoud vn het pakketjes (onderdelen om zelf minifigs te maken) was heel goed verpakt. Alle bestelde stukjes waren aanwezig. Nu nog de minifigs maken natuurlijk ;-) Groetjes, Patrick

Snelle verzending

Snelle verzending en snel en net contact via de mail

Snel en compleet geleverd

Prima shop voor uw lego blokjes!

Bij iloveblokjes al meerdere malen een bestelling geplaatst. Levering is snel, blokjes zijn prima verpakt.

De ontbrekende lego blokjes snel op hun site kunnen vinden Snelle levering en de verzendkosten houden ze laag Heel lief briefje erbij Super tevreden Mochten we weer lego onderdelen kwijt zijn Zullen we zeer zeker hun site weer raad plegen

Duidelijk en zeer snel geleverd

Altijd goed

Tja, het staat hierboven al ☺️

Makkelijk en zeer snel !

Zondagavond laat besteld, dinsdag in de bus!

Snelle levering en veel keus.

Levering was snel, veel keus aan blokjes. Perfect.

Naar verwachting en snel verzonden

Naar verwachting en snel verzonden. Leuk de handgeschreven boodschap op de pakbon.

Makkelijk te bestellen, veel voorraad en goede kwaliteit van de blokjes zelf. iloveblokjes.nl is toegevoegd aan mijn topsites voor het bestellen van Lego.

2 losse blokjes

Snelle levering en precies wat mijn zoon zocht

De bestelling is tot op heden niet aangekomen.

Dit is een teleurstellende ervaring. Ik zal niet nog eens iets bestellen.

Netjes geleverd

Auto is weer complëte

Harlekijneendstraat 5

2492NR 's-Gravenhage

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.