Snel en de juiste onderdelen geleverd.

Als boven.

Snelle juiste levering

Leuke site met vele mogelijkheden om Lego bij te bestellen, en de verpakking samen met het briefje, Top! waar krijg of vind je dat nog....

geweldig

wederom top geleverd, en super snel

Ik zoek rubber banden voor mini cooper. Dat vond ik hier via google. Dat zag ik code van rubberband en duidelijk omschrijving dan na het betelling dan krijg ik volgende dag het. Het past het goed bij mijn MOC mini cooper. Dat ben ik erg gelukkig :)

veel op voorraad en niet duur

Had niet veel nodig maar wat ik zocht was snel leverbaar Heeft ook gebruikte onderdelen dus goedkoper

Snelle goed service

Ik vond de pakbon geweldig, hand geschreven bericht erbij

Duidelijke site, snelle verzending, keurige verpakking

Werkelijk een heel plezierige winkel om je (speciale) legowensen in vervulling te laten gaan!

Blokje was er snel

Het was het goede blokje en het was er snel. Goed verzorgd

Netjes verstuurd en goed ontvangen bedankt voor de zending

Bestelling gedaan en netjes ontvangen en netjes verstuurd ben super tevreden over deze site en bestelling die ik heb geplaatst

Via WhatsApp vraag gesteld. Kreeg vrijwel direct antwoord en advies. Vervolgens besteld en de dag daarop geleverd. En dat alles voor een aandrijfriempje! Prima service dus.

Niet lang hoeven wachten

Mijn bestelling werd supersnel geleverd, zodat ik weer verder kan met bouwen.

Goede kwaliteit en kwantiteit

Ik vond het alleen moeilijk om de passende steen te vinden. het zou makkelijker zijn als het op nummer zou gaan.

Snelle service en keurig verpakt

Alle blokjes door ik zocht waren op voorraad. Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Ik ben Helena tevreden

Fijn dat je je missende blokjes zo snel thuisgestuurd! Top service met een personal touch.

Snelle levering, ook na vergissing snel opgelost

Snelle levering , ook na vergissing snel opgelost

Ruime voorraad en snelle levering

Alle blokjes die ik nodig had waren direct leverbaar. Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling al in huis.

Bestel er elke keer en altijd netjes optijd binnen. En meestal alles wat ik nodig heb genoeg op voorraad

Goeie service en kwaliteit product!

Snel, top product, en een goede prijs! Beter dan via Lego zelf!

heel positef

fijn dat alles snel en correct geleverd was

Gewoon goed.

Ik vind het fijn!

Ik denk dat ik aankomende tijd steeds meer kom vragen omdat ik een manier heb hoe ik onderdelen kan bestellen hierbij geef ik dit bedrijf een 10! -groetjes nadir

Alles snel geregeld en goede communicatie

Erg tevreden met alle bestellingen

Perfecte service

Zeer vriendelijk en correct Aanrader

Harlekijneendstraat 5

2492NR 's-Gravenhage

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.