Alles snel geregeld en goede communicatie

Erg tevreden met alle bestellingen

Perfecte service

Zeer vriendelijk en correct Aanrader

Precies zoals besteld

Kwaliteit

Prima, snelle en goede levering

Snelle levering. Prima kwaliteit.

Een goede ervaring

Het pakketje was in orde, goed verpakt.

handig en supersnel

Voor ons zoontje misten we wat kleine legoblokjes om zijn Mario Lego set weer compleet te maken. Bij iloveblokjes.nl snel gevonden en de volgende dag in huis! Topservice

Helemaal naar wens

Fijn bedrijf. Overzichtelijke site en makkelijk bestellen. Snelle levering en in een envelop waar de naam “I love blokjes” helemaal duidelijk van wordt. Blokjes dus goed, snel én gezellig ontvangen met duidelijk bijgeleverd besteloverzicht. Echt top!

Altijd goed kopen bij jullie

Mooie lego en erg divers Ben blij met jullie Groet Aubrey

Eindelijk via iloveblokjes.nl de steentjes kunnen vinden die ik zocht op 1 website. Dus maar 1 keer verzendkosten hoeven betalen. Super snel geleverd dus we konden snel weer bouwen.

Superservice in een woord

Snel, correct - hebben altijd de spullen op voorraad

losse lego onderdelen

makkelijk te bestellen en snel geleverd top bedankt Kaat ga zo door

Goede service/Snelle verzending

Goede service Snelle verzending

Snel bezorgd

Keurig, snel en aardig geholpen!

De site is goed leesbaar en bruikbaar, de levering snel en bij aflevering een leuk overzicht van levering met een persoonlijke noot van Kaat...hand geschreven....chapeau! Ik blijf je trouw in deze...

Snelle levering, fijne site

Fijne website en snelle levering. Klein persoonlijk briefje bij levering is altijd leuk.

Super persoonlijke service!

Duidelijke site. Snel geleverd, met persoonlijke boodschap erbij. Aanrader!

Absoluut de beste

Had enkele vragen per mail over een bepaald onderdeel laat in de avond, en werd onmiddellijk en zeer vriendelijk en goed geholpen. De order werd zeer snel al verzonden en bovendien extreem zorgvuldig ingepakt. Al meerdere keren een order geplaatst en de blokjes waren altijd in perfecte minted staat. Zeer tevreden.

Snel, netjes en pakketje kon door de brievenbus

Snel, netjes en pakketje kon door de brievenbuS. Mooi op tijd voor de verjaardag van m’n zoontje

Zeer prettig om iets te bestellen.

Een meer dan geweldige service. De bestelde deeltjes zijn zijn zeer snel aangekomen en goed verpakt.

Uitstekende service

Bestelling en mailcontact waren uitstekend. En bijzonder vriendelijk!

super winkel en een geweldige service

een giga groot assortiment. lekker overzichtelijk met bestellen, en binnen 2 dagen in huis een echte aanrader.

Supper !!!

Alles is OK.

Snel geleverd in goede kwaliteit.

D website is prima in elkaar gezet. Het uitzoeken van de juiste steentjes gaat heel gemakkelijk Bestellen is eenvoudig. Het verloop van het bestel en verzendproces wordt goed gecommuniceerd met de klant. De bestelde steentjes werden binnen een week bezorgd.

Goede producten prima

Harlekijneendstraat 5

2492NR 's-Gravenhage

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.