goede snelle levering, prima

De levering van de Lego verliep geheel naar wens. Met name werd er snel geleverd.

Simpel en snel geleverd

Makkelijke site had mijn item zo gevonden en was ook snel aan huis afgeleverd. Mocht je iets kwijt zijn zou ik je iloveblokjes aanrader

Gewoon top

Gewoon zoals je verwacht. Perfecte kwaliteit, snel geleverd. Echt blij met de service.

Super service

Vlotte website. Snelle behandeling van bestelling en levering. Goeie nazorg. Top!

topper

snel in huis en iedere keer weer super verpakt 9 van de 10x alles op voorraad.

Zeer tevreden, en vooral snel en professioneel goed geleverd

.........

Website duidelijk, bestelling snel geleverd en compleet

Helemaal dikke prima. Ik had altijd een andere leverancier, maar ben direct om. Website is duidelijk, maar vooral de afhandelingssnelheid is heerlijk hier, hou dat vast!

Levering keurig en snel ontvangen

Na het plaatsen van de bestelling deze ook snel ontvangen zoals van tevoren was toegezegd. Er zijn sites die iets goedkoper zijn maar die hebben niet het uitgebreide assortiment en snelle levering als deze site.

Geweldig !

Vlotte afhandeling van de bestelling! alle brics klopten. een aanrader om hier te bestellen !

Zeer ruime keus en snel geleverd

Uitgebreid assortiment en een uitkomst als je een lego onderdeel nodig hebt.

Zeer warme aanbeveling

Snelle service, handige website, prima verzending. Al met al een aanrader!

Snelle levering, nette prijs

Snelle levering, nette prijs

Snelle service, betaalbare prijzen

Groot assortiment

Groot assortiment en snel verzonden

Snel en goed

Zaterdags de blokjes besteld en dinsdags had ik ze al in huis. Alles compleet en deels apart in kleine zakjes. Helemaal top

Goede ervaring

Overzichtelijke web pagina en een snelle/nette afhandeling.

Zeer snel en correct !! Kom hier cker terug!! Zoek nog onderdelen dus jep !! Vriendelijk en keurig i gepakt Attent briefje erbij ,persoonlijke aandacht ,zeer prettig

Snel, safe, simpel en voorradig

Na enkele andere websites te hebben geraadpleegd, kwaad ik op deze….alles voorradig! Zelfde dag vestuurd en volgende dag keurig bezorgd. Project heeft geen delay opgelopen! Super blij mee!

Snelle levering en met zorg verpakt

Gewoon weer netjes zoals altijd.

Snelle en persoonlijke service

Erg fijne webshop; in 1 van onze legosets was een stukje lego gebroken welke nodig is voor de beweegbaarheid. Deze weer besteld en kwam snel en met persoonlijke noot binnen.

Snelle en persoonlijke service!

Heel leuk om een handgeschreven boodschap op de factuur te ontvangen, en dat voor maar 1 blokje!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Geweldig, mooi grote keuze en snelle verzending.

Ben heel blij met Iloveblokjes.

Harlekijneendstraat 5

2492NR 's-Gravenhage

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.