Uitstekend!

Overzichtelijke site met groot aanbod en supersnelle verzending! Volgende dag al in huis! Ook leuk: handgeschreven boodschap bij de bestelling. Bedankt!

Netjes verpakt en stipt op tijd

Netjes verpakt en stipt op tijd

Groot assortiment blokjes, snel bezorgd met persoonlijke noot

In tegenstelling tot sommige andere sites zijn er heel veel blokjes, ook vrij bijzondere, op voorraad beschikbaar. Soms net iets duurder, maar nog steeds heel schappelijk geprijsd en heel snel en keurig verpakt bezorgd. Met een korte persoonlijke noot op de ‘pakbon’. Voor herhaling vatbaar!

Geweldig!

Precies wat ik nodig had en dat super snel in huis samen met een gepersonaliseerd bericht!

Keurige service en snelle bezorging

Stukjes zijn snel geleverd en ze hebben alles wat je nodig hebt

Top! Goed verpakt en supersnel verzonden

Supersnel verzonden, het ging om een enkel Lego blokje, maar ik kan weer verder bouwen aan mijn Lego graafmachine.

snel geleverd

Helaas hebben ze niet alle blokjes die ik nodig heb, maar wel heel veel en het zoeken op de site is erg handig en werkt goed en snel.

Goede kwaliteit veel keuze

Verwerking order is prima bereikbaarheid zou beter kunnen.

Snel goed en voor redelijke prijs

Zeker een aanrader om dat ene missende blokje te verkrijgen.

Na lang zoeken hier wel de nodige delen op voorraad. Snel geleverd. Eindelijk verder kunnen bouwen.

Helemaal top!

Makkelijker website, snelle levering. Top!

Snell en volledige levering

Iloveblokjes heeft een ruim assortiment en levert snel!

Snelle en goede levering

Zoals altijd dik in orde! Heel veel keuze aan Lego onderdelen, minifigs e.a...vriendelijke afhandeling en snelle levering. Bedankt en tot een volgende!

Snelle en duidelijke levering

Veel voorraad en levering gaat snel. Ook de communicatie is duidelijk en vriendelijk.

Snelle levering top

Met de twee dagen was het er al top

Alles komt heel snel aan en is in gloednieuwe staat

Mijn pakketje kwam er heel snel aan. de blokjes zijn ook in hele goeie staat. Enigste min puntje is dat sommige dingen best wel duur zijn. Maar voor de rest hou ik van deze website. Dus ik kom hier wel vaker om iets te bestelen!

Snelle levering en keurig ingepakt

De blokjes waren heel netjes ingepakt en de levering was snel. Ben erg tevreden!!

Snelle bezorging en alles compleet

Alle legoblokjes die ik zocht heb ik online gevonden. Twee dagen later al in huis!

Besteld

Blokjes besteld snel geleverd en een leuk briefje er bij. Ben hier zeer tevreden over ;-)

Leuk winkelen op de website

Er was jammer genoeg één blokje waar ik er vier van nodig had , en er was slechts één in voorraad. Hopelijk komt dit nog weer binnen .

Goede service en afhandeling

Goed bevallen

Supersnelle en correcte afhandeling, perfect.

Dank voor de blokjes., alles super

Snel en persoonlijke noot.

Snel en netjes geleverd, overzichtelijke site.

Enthousiastme bij Kaat spat ervan af. Helemaal leuk! Niet een giga webshop maar gewoon een Nederlandse 'lokale' onderneming, dat maakt het gewoon leuker om blokjes te bestellen.

Harlekijneendstraat 5

2492NR 's-Gravenhage

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.