Snelle levering, persoonlijk handgeschreven berichtje erbij, kortom: TOP!!!!

Pefect

Wederom snelle en perfecte levering

Zeer netjes verpakt en verzorgd

Mijn bestelling is zeer netjes verpakt, allemaal separaat verpakt zodat er niets uit de verpakking doos kan zoek raken. Tevens krijgt je een uitdraai van je bestelling. Top!

Snelle service en alle blokjes die ik miste waren op voorraad

Kaat zorgt voor een persoonlijke touch, je merkt dat het een liefhebber van lego is.

Had wat onderdelen nodig voor een MOC, LEGO zelf had weer is niks op voorraad, dus dan maar bij een ander bestellen. Bij iloveblokjes had ik de bestelling geplaats om 02.00 in de nacht en het werd de volgende dag alweer bezorgd. Goed ingepakt.

Snelheid en kwaliteit met topservice!

Duidelijke website met goede service en prijzen en het geeft je een persoonlijk gevoel.

Gewoon TOP!

Gewoon top geregeld! Snel verstuurd en netjes verpakt! :-)

Goede prijs goede service zeker een aanrader

Super service.

Hele goeie service en heel erg netjes hoe het legosteenje was verpakt.

Vlotte afhandeling van bestelling.

Mooie overzichtelijke site voor losse blokjes. Prettige afhandeling.

Voor losse Lego onderdelen dé webwinkel!

Bestelling vlot in huis, verzorgd door vriendelijke mensen.

Goed makkelijk snel

Goed makkelijk snel

Vlot netjes geleverd

Bestelling wordt altijd rap en netjes uitgeleverd

Prima producten. Communicatie verkoper uitstekend. Op nota nog een geschreven vriendelijke noot .

Fijn dat ze er zijn iloveblokjes.nl

Wat ik bestelde kreeg ik. Alleen van sommige artikelen was het echt de laatste. Dat was wel jammer. Ik heb gemaakt wat ik wilde. Thanks

Duidelijke site, snelle verzending en netjes verpakt. Hier zal ik zeker vaker bestellen!

Bestelling razendsnel en goed geleverd!

Altijd prima verzorgd en snel

Nu meermaals wat besteld en we hoeven dan niet lang te wachten. Een verzorgd pakketje met een gezellige boodschap. Bedankt Kaat. Misschien dat we alweer heel binnenkort wat bestellen want met LEGO bezig zijn is een uit de hand gelopen project hier Groetjes Lisette en ook namens mijn kinderen Rezah en Cleo

Alles is gewoon top

Snel en heel veel op voorraad kan niet beter

Snel en keurig geleverd

Ruime keus, snel geleverd en "normale" verzendkosten.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Super makkelijk bestellen aan de hand van nummers. En snel geleverd - alles was netjes verpakt in dichte zakjes. Aanrader!

Snelle levering en duidelijke website

Wederom de bestelde blokjes snel geleverd. Ook duidelijk te zien op de website wat de voorraad is. Ook het zoeken naar blokjes is erg gemakkelijk.

Super snelle levering, precies wat we besteld hebben, en een persoonlijke geschreven tekst. Zeker een aanrader.

Prima webshop!

Snelle levering en de korte handgeschreven boodschap op de bon maakt het altijd een beetje persoonlijker.

Harlekijneendstraat 5

2492NR 's-Gravenhage

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.