Fantastische, snelle afhandeling

Communicatie verloopt prima. Er wordt snel gereageerd op mails. Het bestelde wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Een aanrader als je op zoek bent naar legoblokjes.

Supersnel geleverd

Snel bericht dat bestelling was verwerkt en verzonden. Netjes verpakt. Zeer tevreden!

Goede Lego website

Er is van alles wat je nodig hebt, netjes verpakt en snel met verzenden

Super snel en correct geleverd!

Super tevreden met hoe snel m’n Lego bestellingen worden bezorgd, netjes verpakt met duidelijke lijsten met afbeeldingen van mijn bestelde Lego bricks. Communicatie is ook snel, vakkundig en heel klantvriendelijk. Kortom voor mij een dikke 10/10!

Heel vlotte regeling. Goed verpakt. Alles prima geleverd.

Het adres voor lego steentjes

Ik bestel hier met enige regelmaat en ben zeer tevreden. Goede service , snelle levering en bijna altijd datgene in huis wat ik zoek

Ik bestel afventoe maar alles verloopt goed en netjes.

Vind I love blokjes. Nl erg fijn met alles word je keurig op de hoogte gehouden, tot nu toe altijd keurig ontvangen. ben blij dat ik via deze site de originele lego kwijt geraakte blokjes of onderdeeltjes kan bestellen.

Uitstekend!

Alle onderdelen in de de juiste kleuren en snel bezorgd.

Zeer snel. Eenvoudig te zoeken en bestellen. Keurig verpakt.

Snelle levering en groot assortiment

Ik zocht voor een Lego Serious Play project een aantal specifieke blokjes die ik makkelijk kon vinden op de site. De bestelling wordt snel verwerkt. Ik ben heel tevreden en bestel hier graag weer.

Zoals steeds, weer dik in orde! Goeie service, ik ben hier zoals steeds heel erg tevreden over! Dankjewel Kaat!

goede service

Goede service. Alles netjes verpakt en snel geleverd

Kind is blij.

Voor Sinterklaas LEGO gekocht voor zoontje van 4. Een set van vrienden geweest en via een 2e hands webshop. Bij beide sets miste 4 tot 8 kleine blokjes. Voor iets meer als 10 euro beide sets weer compleet kunnen maken en was binnen voordat sinterklaas weer naar Spanje was. Ben erg tevreden.

Goed verzorgd!

De levering, verpakking, besteloverzicht ed. zijn goed verzorgd. Gebruiksgemak website = minder: De website ververst regelmatig en dan zijn alle ingevoerde gegevens weg (ZEEEER lastig als je ruim 70 verschillende items wilt bestellen..). Klantenservice = minder: Nav bovenstaand probleem gebeld (--> geen gehoor) en via contactformulier om een terugbelverzoek gevraagd: tot op heden geen gehoor..

Snelle service en keurig verzorgd en verpakt

Ik had hier wat lego blokjes besteld voor een mooi prijsje Snelle levering en een bedankje handgeschreven top

Fijne en correcte webshop

Zoals vorige bestellingen weer helemaal in orde en supersnelle levering.

super!

Levering is snel en wat ik erg leuk vind is de persoonlijke boodschap op de faktuur

Goede levering

Ik ben blij

Ik ben blij

Snel, zorgvuldig, vriendelijk!

Tevreden klant.

Vlugge vlotte opvolging en netjes vlug verstuurd. Groetjes een tevreden klant.

Snelle levering.

Netjes verpakt!

Snel en netjes verpakt

Bestelling snel ontvangen en was netjes verpakt. Hier ga ik vaker bestellen.

Alles keurig geregeld en goede communicatie

Zo eenvoudig te bestellen en compleet assortiment!

De titel van mijn beoordeling spreekt al voor zich.

Harlekijneendstraat 5

2492NR 's-Gravenhage

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.