Filter

Product is prima en een snelle levering

Helemaal top

Hele snelle verzending en alles is zoals het hoort te zijn!

Zeer klantvriendelijk en snel. Een echte aanrader!

Goede snelle service

Ik heb op zondag de blokjes besteld deze bestelling werdt op maandag al bij elkaar gezocht en de zelfde dag opgestuurd goede en snelle service als iknnog meer blokjes nodig heb bestel.ik ze weer hier

Heeft een compleet assortiment.

Ook een lange lijst van steentjes is leverbaar, Snel geleverd en netjes verpakt.

Blokje besteld die ons zoontje was kwijt geraakt. Dag later binnen. Perfect. Zoonlief kon verder.

Het ziet er super uit mooi verzonden Het kwam alleen een beetje laat bij mij binnen het zou vrijdag geleverd worden via de postnl app maar het kwam gister heb dus bijna een week moeten wachten op me steentjes

Goede service en snelle levering

De website is erg klant vriendelijk en kon alle items die ik zocht makkelijk vinden. De afhandeling is super snel verlopen.

Handig, simpel en snel

Handig, simpel en snel

Goed bedrijf

Vorige week een aantal blokjes besteld online, de dag daarna werden deze al afgeleverd. Alles was compleet, snel en duidelijk geregeld. Daarnaast ook nog een handgeschreven berichtje voor mij, heel klantvriendelijk! Ik raad mensen zeker aan om hier te bestellen!

Hoge kwaliteit snelle levering

Simpel. Niet de goedkoopste maar veruit de beste leverancier van losse Lego blokjes. Goed gerubriceerd fijne zoekfunctie.

Top bedrijf

Besteld, snel en keurig verzonden. Perfect. Hier kom ik zeker terug. Echt aan te bevelen.

Overzichtelijke website en de blokjes zijn snel verstuurd!

De blokjes die we nodig hadden (en op andere websites uitverkocht waren) konden we hier gelukkig wél vinden. Daarnaast kwamen ze supersnel bij ons thuis aan.

Snelle verzending

Prima, snel verzonden en zo kon mijn zoon weer verder met bouwen.

Snel geleverd goede prijs

Goedenvoorraad en eerlijkenprijzen. Zorgvuldige levering

Super snelle verzending!

Super snelle verzending, alle blokjes op voorraad

klantvriendelijk en snelle service

al heb ik geen persoonlijk contact gehad, voelt het wel zo ben ook zeer tevreden hoe snel het geleverd werd dus zeker aan te raden om hier je bestelling te plaatsen

Alles op voorraad wat ik nodig had en snel verzonden. Top. :-). Bedankt Kaat!

Snelle levering en netjes verpakt

In het weekend diverse blokjes besteld, maandag verstuurd en dinsdags de blokjes netjes geseald in zakjes ontvangen. Je wordt via de email goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Succes

Eerlijke prijzen, snelle leveringen en een ruime keuze. Ik ga zeker vaker gebruik makennvan deze website

Vlotte, nette en attente afhandeling

Na het plaatsen van de bestelling zag ik de volgende ochtend al dat de bestelling klaar stond voor verzending. Na ontvangst bleken de onderdelen uitermate netjes ingepakt te zijn waarbij er niet teveel onderdeeltjes in een zakje zaten zodat ze niet tegen elkaar kunnen rammelen. Ook het gepersonaliseerde zakje en het ordernummersysteem duidt op een gestroomlijnd proces. Mooi werk Kaat, dank je wel :)

Dikke Prima

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Snelle bezorging, alles duidelijk geregeld!

Geen problemen ervaren, en het pakketje was heel snel binnen.

Snelle verzending, top ervaring.

Hele snelle service met duidelijke communicatie.

Goede service.

Netjes verpakt, snel verzonden en persoonlijk berichtje op de bon.

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR