Filter

Snel en keurig geleverd

Goede ervaring mee, snel geleverd. Keurig verpakt.

Gewoon TOP

Zeer uitgebreid assortiment, super service. En binnen 2 dagen in huis.

Snelle levering, uitgebreid aanbid

Ik bestel altijd LEGOblokjes bij iloveblokjes. Levering is supersnel, reageren vriendelijk als je een vraag hebt. Ook kan ik altijd alles vinden wat ik nodig heb.

Super goed

Ik heb al vaker blokjes hier besteld, lekker snel en altijd alles compleet

Snelle levering, precies wat ik nodig had.

Na zoelen via Google kwam ik op deze website terecht. Ik mis wat onderdelen van lego, Even het nummer invoeren en ik heb ze in mijn winkelmandje gestopt. Het was snel geleverd ook. Ben blij met deze webwinkel, als groot lego fan.

enorm aanbod, nette prijzen en snelle levering.

jaren geleden heb ik de Unimog van Lego Technic aangeschaft. Het was voor mij toch niet zo makkelijk om deze in elkaar te zetten. ik heb hem weggelegd en onlangs bood iemand mij aan om hem voor mij in elkaar te zetten. Al snel bleek dat 2 hele kleine onderdelen waren zoekgeraakt en dus ontbraken. Een simpel asje en een koppelstukje. Zonder die onderdelen kon de auto niet verder in elkaar gezet worden. bij iloveblokjes.nl heb ik de missende onderdelen besteld en binnen twee dagen ontvangen.. De Unimog zit nu bijna in elkaar.

Prima.

Snelle levering en netjes verpakt.

Tijdig geleverd met een persoonlijke boodschap erbij. Heel leuk.

Mijn bestelling had ik binnen 48 uur ontvangen. Mooi en goed verpakt

Goed, snel en netjes

De blokjes die ik had besteld kwamen snel binnen en zaten in een geseald zakje waardoor ze er niet los uit viellen. Zag er netjes uit.

Goede service, snel geleverd en leuke persoonlijke touch.

Goede service, snel geleverd en leuke persoonlijke touch.

Altijd goede communicatie en snelle verzending.

Super snelle levering

Wauw! Wat een super snelle levering, binnen 24 uur had ik mijn bestelling. Top!

Ik had snel nog een kleine bestelling voor het het weekend geplaatst en had het meteen de volgende dag al in huis!

Lekker snel

Lekker snel in huis en daardoor kunnen doorgaan !

Veel keus, fijne communicatie en snel geleverd!

Zeer snel geleverd

Snel geleverd (volgende dag) en met een leuk persoonlijk bericht erbij. We konden snel weer verder bouwen.

Goed en snel

Je krijgt wat je vraag, ruime assortiment en snel geleverd.

Goede duidelijke site. Zeer snel geleverd en goed ingepakt. Site om op terug te komen.

Heelveel op voorraad en een snelle levering!

De wijze van opzoeken is bij iloveblokjes.nl vrij gemakkelijk. De pakbon is voorzien van een beeltenis van de bestelde onderdelen, wat het nakijken van de bestelde onderdelen wel heel gemakkelijk maakt. Kortom: een aanrader om hier uw bestellingen van onderdelen te maken!

Heel snel verstuurd na één dag had ik het al binnen

Alles snel ontvangen. Met n handgeschreven groet erbij. Ik kom zeker nog ns terug

Goede service, ruim aanbod met snelle verzending!

Ik heb nu 3x bij iloveblokjes.nl besteld en 2 bestellingen waren binnen 3 werkdagen in huis. Eén bestelling is langer onderweg geweest. Bij navraag kon Kaat mij perfect informeren. Zij maakt van elk postpakket een foto zodat je ziet dat jouw bestelling kort na de geplaatste bestelling, verpakt en verstuurd is. In dit geval lag het aan onze grote vrienden van PostNL!

Snel, goed en uitermate vriendelijk!!

Top dienstverlening!!

Alles op tijd ontvangen, goed geholpen

n.v.t.

Ruim assortiment, snelle vriendelijke service

Wij plaatsten een bestelling met maar enkele onderdeeltjes zodat de favoriete Lego Creator tijger set van onze dochter weer compleet wordt. Het envelopje werd de volgende werkdag bezorgd en er zat zelfs nog een handgeschreven briefje bij met lieve tekst om veel bouwplezier te wensen. Wij vonden de zoekfunctie op iloveblokjes.nl ook heel gebruiksvriendelijk.

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR