Filter

Snel en goed geleverd

Veel keuze en snel geleverd.

super

hele goede service, verzend sper snel gewoon geweldige webwinkel

Prima in orde

Alles netjes in orde! Heel veel blokjes beschikbaar

Vlotte nette levering

Zal zeker weer blokjes kopen bij Kaatje

Goed en betrouwbaar

Snel goed en betrouwbaar. Jammer dat je bij een samengevoegde bestelling toch 2 x verzendkosten betaald. Maar verder geweldige service.

Alles in orde

Alles in orde.

Zoals altijd, snel geleverd, keurig verpakt en het bedank briefje ontbreekt niet :)

Mijn nummer 1 lego store!!

Netjes, snel en compleet geleverd

Zoals het hoort.

Als altijd snel en netjes verpakt geleverd!

In een woord geweldig!

Vriendelijke verkoper, snelle levering en een goede overzichtelijke website wat een prettige ervaring oplevert! Zeker aan te raden!

Een geweldig bedrijf!!!

Veel voorraad,je wordt veel op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling, ontzettend klantvriendelijk. Prijzen zijn goed. Het blijft mijn hofleverancier !!! Zeker een aanrader !!!! TOP BEDRIJF!!!!

Bestelling volledig aangekomen

Bij mijn bestelling zaten veel kleine objecten. Koffer, schaar, wijnglas, boterham enz. Het was een feest toen het in de brievenbus lag. Zeer goed verpakt, onderverdeeld in zakjes en met eenn handgeschreven persoonlijke boodschap. Dat was een leuke, attente boodschap. Zeer blij en tevreden!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden! Dankjewel

Positief

Snelle levering en product tegen redelijke prijs.

Snel en fijn service.

Goed en snel

Gewoon Top. Vooral de mogelijkheid om het aan huis op te halen maakt het erg aantrekkelijk.

Geweldig!

Snel geleverd, goed verpakt!

Snelle levering, goed verpakt

Snelle verzending en prima verpakt zoals altijd.

Snel opgestuurd, heel netjes verpakt met zelfs een persoonlijk briefje. Als ik nog meer aparte lego blokjes nodig heb bestel ik ze meteen weer op deze site.

Snel de gewenste blokjes geleverd

Vlotte bestelling en bevestiging. Snel en mooi verpakt geleverd. Tevreden klant!

Netjes, schoon, snelle levering

Ruim assortiment. Snelle levering.

Snelle en betaalbare service

Ik had nog enkele steentjes nodig om mijn haunted mansion compleet te krijgen. Met de snelle service van iloveblokjes kon dat al de volgende dag! Super blij met de snelle service! En een stuk betaalbaarder dan andere aanbieders.

Snel antwoord Geduld Snelle levering

supersnelle bezorging, goed assortiment

supersnelle bezorging, goed assortiment

Snelle levering en een boel keuze!

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR