Filter

Snel en goed

Was goed verpakt en netjes verdeeld

Mooi aanbod. Snelle levering.

Mijn zoontje is altijd op zoek naar speciale blokjes voor zijn eigen robotcreaties. Het assortiment is ruim en de prijzen OK. Snelle levering in een stevige envelop. Niks op aan te merken.

Super sevice

Miste een stukje.. Kan nu verder bouwen. Snelle levering. Dank je wel. Toppie

Supersnelle levering

Netjes verpakt in pakketje voor de brivenbus!

Alles dikke in orde

Verzorge pakket met alles tip en top in orde en nog een lieve boodschap! Nu heb ik de stukjes dat ik het nodig had voor mijn project!

Super snelle levering

De bestelling was snel en correct geleverd met leuke persoonlijke noot!

Geweldige service, snelle levering, zorgvuldige afhandeling

I love Kaat's blokjes. Was verrast door de attente communicatie en de zorgvuldigheid waarmee alles is gedaan! Dank.

Mooi op tijd makkelijke site snelle verzending

Snelle service, vriendelijke benadering!

Prima winkel

Heel veel verschillende blokjes op voorraad. Snel geleverd en tegelijk geprijsd.

Snelle levering, en zelfs nog een hand geschreven briefje echt leuk!! Dat zie je nergens meer. Een echte aanrader om hier iets te bestellen.

Fijne winkelervaring, bestelling keurig verpakt en snel Verzonden.

prima site

Hier kun je met een gerust hart je blokjes bestellen.

top

Altijd fijn verpakt. En een brief met het overzicht van wat je bestelde. Snel verstuurd ook naar Belgïe

Snel en netjes verpakt

Goede kwaliteit, echt lego en nieuw. Goed verpakt en snel bezorgd!

Goede snelle levering

Levering was snel en zoals verwacht alle bestelde onderdelen. Daarnaast zat er een aardig handgeschreven briefje bij.

Bestelling was netjes verpakt en vriendelijk aan de deur met ophalen. Alles was compleet.

Super goede service

Goede site veel keus snelle levering en nog belangrijker een persoonlijk briefje. Mijn dochter was er super blij mee.

Goede site. Super snelle levering.

Ben heel te vreden. Zeer snelle reactie als je een bestelling plaatst. En zeer snelle levering.

Snelle levering. Alles mooi in orde!

Super snelle levering!

Ik had met Hemelvaart een bestelling gedaan en had verwacht dat de bestelling dan de volgende dag verwerkt zou worden. Ik kreeg echter binnen een paar uur na mijn bestelling al een bericht dat mijn bestelling verwerkt en opgestuurd was. Alles is keurig geleverd en ben er heel blij mee!

Goede ervaring

Heb al meer besteld bij jullie omdat ik de Lego van mijn kleinzonen sorteer.Ze hebben +/_ 200 boekjes en alle onderdelen liggen doorelkaar. Jullie versturen alles keurig verpakt . Ben er zeer tevreden over. Jammer dat heel veel uitverkocht is . Wat ik vreemd vond is dat ik bij de laatste bestelling DHL track en Tracé moest betalen. Pakje was gewoon met de post in de brievenbus. Heb ik iets verkeerd begrepen? Nog even een vraagje Hebben jullie een tip hoe ik iets zonder bestelnummer kan vinden ? Vriendelijke groeten Ellen Miller

Heel goed.

Levering is snel en goed verzorgd. Ook netjes verpakt en wordt goed ingelicht over de status.

Goede service snelle verzending

Goede service Snelle verzending Goede producten

Is goed

Mijn ervaring met kaat is goed in goed kwaliteit van lego

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR