Filter

De meeste en mooiste Lego onderdelen vind je bij Iloveblokjes

Perfecte en zeer snelle service en daar bij erg vriendelijk. Na een aantal nare ervaringen eindelijk de juiste site gevonden Duidelijke pakbon met omschrijvingen en prijzen en heel leuk een persoonlijke boodschap erbij. Dit is voor mij de place to be als ik weer wat nodig heb Henk Kroes Apeldoorn

Met zorg ingepakt

Snel verzonden en met zorg ingepakt.

Perfect, alles binnen een paar dagen in huis.

Perfect, alles binnen een paar dagen in huis.

Topservice

Bijna alles wat ik nodig heb beschikbaar. Altijd snel en netjes verzonden. Voor mij is dit DE site om legosteentjes te bestellen!

Goede website, snelle levering en persoonlijke noot bij aflevering

Positief. Alles voorradig, goede prijs, persoonlijk en snelle levering

Super!!

Weer wat lego blokjes nodig. Dan bij je hier op het juiste adres

Snelle levering, mooi verpakt

Prima snelle levering

Prima snelle levering

Snelle zending, perfecte verpakking

Alles is perfect en zelfs als kadootje persoonlijk verpakt. Alles wordt gesealed in zijn eigen zakje met codering.

Zeer goed aanbod, altijd snelle verzending en een persoonlijk berichtje erbij. Ik blijf steeds terugkomen naar iloveblokjes.nl!

Order geplaatst en een dag later in de bus. Top.

zeer tevreden.

Ik heb m'n bestelling erg snel ontvangen, netjes verpakt in een stevige envelop. Met een mooie overzichtelijke pakbon. Vooral de handgeschreven opmerking erbij vind ik erg leuk! Hartelijke groeten, Riekie.

Goed super blij mee

Ben heel tevreden , Je hoeft niet lang te wachten tot je ze thuis hebt. En op het briefje staat een leuk geschreven tekstje heel leuk Mijn zoontje is er blij mee hij heeft zijn lego stad bijna af Groeten Lieke en Jacco (7jaar)

Helemaal zoals je wilt!

Een mooie site met ontzettend veel onderdelen. Scherp geprijsd en lage verzendkosten. Als het dan ook nog eens snel geleverd wordt, is het plaatje compleet!

Perfect verpakt. Duidelijk met lijst wat je bestelde en snel verzonden tot in België. Top

Super leuke artikelen

Ik heb voor mijn zoontje een paar hele poppetje besteld, maar ook wat hoofdjes, prikjes en hoedjes om mijn eigen, oude en versleten lego een nieuw leven in te blazen. Ook heb ik wat losse onderdelen besteld om oude lego te vervangen. Een mooi roltoeltje en wat andere leuke accessoires. Echt heel leuk. Een enorm uitgebreid assortiment. Hele snelle verzending

Snel, vriendelijk wat wil je nog meer.

groot assortiment

ophalen of opsturen goede keus

Mooie blokjes

Mooie blokjes en netjes verpakt geleverd.

Prima bedrijf

De legoblokjes die ik nodig heb, worden netjes geleverd.

Geweldige site.

Site is zeer overzichtelijk en bovendien zeer snel met levering. Zeer tevreden over deze site. Kom hier vrij regelmatig voor een bestelling. Is absoluut een .

Snel, fijne site/zoeken

Had verzameling losse blokjes nodig om oude sets weer compleet te maken. De site werkte daarvoor handig (zoeken op onderdeel nr) en ze hadden bijna alles wat ik nodig had. Verzending was snel en netjes verpakt.

Alle blokjes die ik miste kon ik hier makkelijk vinden en waren op voorraad, super snel en handig. Mijn sets zijn weer compleet! Bedankt!

Goeie website, spullen snel in huis.

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR