Filter

Precies wat ik nodig had

Alle blokjes werden correct en snel geleverd

Makkelijke site, en snelle verzending

Gemakkelijke site die overzichtelijk is. De snelle verzending vind ik ook fijn.

Snel en compleet

Topservice.

Netjes en goed verpakt. Snelle levering. Dus service is prima. Kwaliteit product idem dito.

Top service en snelle levering

Snelle verzending, goed verpakt, complete bestelling geleverd. Mocht ik in de toekomst nog meer blokjes nodig hebben dan zal ik die zeker hier bestellen

Snel, leuk en goed

Zeer snel kreeg ik de bevestiging dat het klaar stond voor verzending. Alle blokjes waren aanwezig. Binnen 1 dag ontvangen. Was netjes ingepakt. Persoonlijke boodschap op pakbon. Dit kan gewoon niet beter! Heb je blokjes nodig, kijk dan zeker eerst op iloveblokjes.nl!!

Zeer tevreden en snelle levering

Als je lego blokjes mist of kwijtraakt is dit een adres waar je dit voordeling en snel kan bestellen. Na een aantal dagen bestelling ontvangen en snel verder met bouwen.

Altijd leuk om zaken mee te doen.

Iloveblokjes heeft een hele ruime keus met schappelijke prijzen. Na bestelling altijd snelle levering. Ook altijd blij met de persoonlijke noot bij de bestelling. Hoewel weinig ruimte voor grote LEGO-projecten in ons kleine huis zal ik af en toe nog wel iets moois bouwen. Zal dan zeker weer terugkomen bij Iloveblokjes voor ontbrekende onderdelen.

Snel en toegankelijk

Snelle service en goed toegankelijk met de mogelijkheid om op te halen.

Bestelling snel binnen

Op zoek naar een paar blokjes nadat ik een gebruikte Lego set had aangeschaft. Helaas was deze niet compleet. Via i love blokjes m’n set weer compleet gemaakt

Snel en eenvoudig kunnen bestellen.

Ik vond het een fijne ervaring.

Super en met persoonlijk gevoel.

Snel, goed, overzichtelijk en persoonlijk.

Alles perfect geregeld.

We zijn zeer tevreden over de bestelling en de snelle levering. Ga zo door.

Snel verstuurd & netjes verpakt

Ruime keuze om je eigen minifigs samen te stellen

Grandioos

Alles keurig verpakt. Zeer snel geleverd. Goede lijst erbij met de bestelling. Bestel ook wel bij andere maar dit is dan toch een toppertje.

Het was super

Het was goed geleverd en lekker snel

Alles wat ik besteld heb is prima geleverd

Netjes en snel geleverd

De blokjes zijn perfect!

Bij het in elkaar zetten van de brandweer kazerne ontbraken een paar blokjes. Deze konden we gelukkig hier bestellen. Binnen een paar dagen waren ze bezorgd en is de kazerne weer compleet!

Snel en correct

Fijn dat je een paar kwijtgeraakte LEGO stukjes zo makkelijk kunt bestellen. Netjes en snel geleverd. Leuk met handgeschreven bedankje erbij.

Heel goed!

Snelle afhandeling en bezorging. De gevraagde stukjes worden geleverd met een handgeschreven briefje erbij!

Nadat ik bestelde heb ik enkele dagen later mijn bestelling goed ontvangen! Zeer goede website met groot assortiment aan lego! Nodigt uit om creatief met lego om te gaan! x

Alles naar wens

Ik ben vaker op zoek naar kleine onderdelen. Ik struin dan het internet af en kom altijd weer terecht bij iloveblokjes. Duidelijke website en daardoor een prettige koopervaring. Ik zal in de toekomst zeker vaker bestellen.

Oke

Snel ontvangen, netjes