Filter

Alles netjes binnen gekomen

Prima snelle levering

Een winkel die snel schakelt, je hebt snel je lego blokjes in huis. Enige nadeel is dat de website via een tablet minder goed werkt.

Snel geleverd, vriendelijk in het contact, en product voldoet aan verwachting.

Een supergoede Lego onderdelen leverancier!

Kaat leverd alle materialen snel, kompleet en accuraat af en doet dit op een fijne menselijke manier...een voorbeeld voor velen...

Snelle levering en goede service.

Goede en duidelijke omschrijving van het product. Snelle levering.

Snelle verzending in brievenbuspakketje.

Snelle levering en pakketje paste door brievenbus.

Snel en volledig geleverd, top

De bestelling is snel en compleet geleverd

precies wat ik besteld heb en snelle levering.

zie bovenstaande

Veel op voorraad en altijd snel geleverd

Voor ontbrekende lego blokjes moet je hier zijn

Bestellen was heel makkelijk. Wat een sortering! Duidelijke website. Onderdelen per post verzonden. Binnen 2 dagen in huis. Super!!!!

Snelle levering en goede prijs

Geweldig en perfect

Altijd weer leuk om een persoonlijke noot te lezen. Voelt erg vertrouwt aan en geeft een speciale binding.

Goede site snel geleverd

Goed geregeld

Snelle service, goed geregeld, persoonlijk briefje erbij. Het is zeker aan te raden om daar Lego te bestellen

Dr service was top goede uitleg en snelle levering

Goede service, zeer snelle levering waardoor ik lekker door kon gaan met bouwen.

Heb een paar maal op marktplaats Lego dozen gekocht, ondanks dat men zei de dozen zijn compleet waren ze dat niet. Hierdoor stagneerde de bouw, echter dank zij Iloveblokjes kon ik weer snel aan de slag. Ook de communicatie met Kast verloopt prima. Vooral de lieve briefjes bij de levering heeft mijn hart gestolen. Super bedankt Laat.

Uitstekende service met korte levertijd

Geweldig. Persoonlijk contact door middel van berichtje op aflever bon. Groot assortiment. Blijf zoals je bent, mijn favoriete winkel voor blokjes.

helemaal top, snel verzonden en goede kwaliteit

helemaal top, aardige mevrouw, goede kwaliteit en snel verzonden

Mooie blokjes, snel geleverd en goed ingepakt met zelfs een handgeschreven tekst. Zeker een aanrader

Bestelling netjes en snel geleverd

Pakket als brievenbuspakket verstuurd, goed verpakt en mooi volgens afspraak geleverd. Top!

In een woord fantastisch!

Alles netjes verpakt met mooie beschrijving erbij. Super!

Hele goede service

Snelle levering, aanvankelijk miste er wat maar dat kreeg ik zonder probleem meteen opgestuurd

Snel en goed

Wederom goede service, mooie onderdelen en snel in huis! Bedankt en tot de volgende keer!

Goede service en als je er niet uit komt Helpen ze je graag

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR