Filter

Precies wat je nodig heb

Blij weer een bestelling gedaan te hebben uit het grote aanbod. Snelle levering en vriendelijke contact . Super bedankt ;-)

Simpele maar effectieve website met enorm assortiment!

Voor onze dochters hebben we de ontbrekende blokjes en accessoires van hun LEGO Friends pakketten besteld. Helemaal top! Makkelijk zoeken op onderdeelnummer en zeer snel verzonden en geleverd. We zullen in de toekomst zeker nog eens bestellen bij iloveblokjes.nl wanneer er steentjes missen in een van onze LEGO pakketten!

Super service en vriendelijk bedrijf

Ruime keuze en snelle levering

Super service

Super service, snel verzonden

Super , snel geleverd ondanks de drukte !!

Heerlijk alles kunnen afmaken , snelle levering grote voorraad . Volgende keer weer .

Snel geleverd en alles wat ik nodig had was er!

Erg blij met de blokjes. Mijn onvolledige set weer compleet. Erg vriendelijke service.

top gedaan en snel geleverd

de bestelling was snel en goed verpakt geleverd

Ruime keuze, deftige verzendopties en de persoonlijke notitie op het overzichtje was aangenaam.

Perfect, alle blokjes waren er.

Het is snel geleverd en het is fiin dat je hier altijd je blokjes kan bijbestellen.

Alles kwam snel aan zonder problemen.

Reliable and quick service.

Reliable and quick. Blocks in good condition.

Direct bericht n a v mijn mail, super!!

Hele handige webshop

Ik heb al een aantal maal blokjes besteld. Altijd een snelle verzending. En, het belangrijkste, een handgeschreven briefje met bedankje bij iedere bestelling. Gewoon een teken dat je geen nummer bent maar een gewaardeerde klant.

super goed

snelle en acurate afhandeling perfect

Altijd super snelle en complete levering

Zoals altijd zijn mijn onderdelen snel geleverd. En altijd is alles compleet. Super.

Geweldige snelle levering

Al een paar keer gebruik gemakt van Iloveblokjes, maar steeds snelle levering en correcte verzending en levering. Heel tevreden.

Gemakkelijk en snel.

Gemakkelijk en snel.

Zeer goed verpakt

. Levering duurde even maar kwam door de kerst drukte.

Snelle levering!!

Een grote voorraad blokjes en mijn ontbrekende blokje hebben ze zeer snel geleverd! (In tegenstelling tot lego zelf waar ik 5!!! Weken moest wachten) Dus als je snel door wil bouwen aan je set, dit is dé plek om je ontbrekende blokjes te bestellen.

Prima prijzen, goede kwaliteit en snel verzonden.

Snel en netjes verstuurd

Snel en netjes verstuurd

Prima geregeld

Alles oke

Top, snelle levering, goede prijs, overzichtelijke site

Top, snelle levering, goede prijs, overzichtelijke site, tot de volgende keer!

Groot assortiment en snelle verzending

In tegenstelling tot andere aanbieders, had iloveblokjes wel alle blokjes op voorraad. De volgende dag is het verstuurd door iloveblokjes. Dat Post.nl er tijdens de feestdagen langer over deed om het te bezorgen, kan iloveblokjes niks aan doen.

Supersnel en goed

Supersnel geleverd. Waanzinnig groot assortiment.

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR