Filter

Goede service, snelle bezorging. Helemaal top

Formidabel!

De bestelling was compleet en zeer netjes ingepakt. Ook was het pakketje binnen twee dagen binnen, ik ben helemaal tevreden!

Snelle service met een persoonlijke noot.

Mijn eerste ervaring met iloveblokjes.nl is uitstekend. Een ruime sortering en de onderdelen waren snel in huis, voorzien van een persoonlijke noot. Zodra er weer losse onderdelen nodig zijn, zal ik hier zeker opnieuw bestellen.

Uitstekend met een persoonlijke knipoog.

Compleet pakket met een handgeschreven persoonlijke noot, super vriendelijk. Alles zoals besteld aanwezig in makkelijk te openen zakjes. Snel geleverd en alle blokjes die ik nodig had waren op voorraad, ook de minder gebruikelijke. Top!

Snel, goed en bijzonder aardig!

Mevrouw Kaat, behandeld je als een bekende, voelt goed aan! Verder snelle leveringen vergezeld van een aardig briefje!

Precies wat ik zocht.

Snelle levering van speelstaafjes waar de lego mannetjes op kunnen staan, mooi product die het speelplezier vergroot.

Duidelijke website en snelle levering

Goede service :)

Super snel verzonden en zat een handgeschreven bedankje bij! Super leuk :)

Netjes geleverd en snel, maar ...

Netjes geleverd en snel. Doosje waarin de stukjes verpakt waren, was wel een beetje groot. Had ook best in een gevoerde envelop gepast, dan had het door de brievenbus gekund.

Zeer goede service

Bestellen en snelle levering. Werd goed op de hoogte gehouden van het verloop en alles netjes ontvangen.

Fijne site, super snelle levering!

Ik heb nu hier een paar keer blokjes besteld en ik ben echt heel erg tevreden. De levering is super snel, erg netjes verpakt en altijd met een aardig briefje. Kortom een echte aanrader.

Super gedaan

Goede vlotte levering.

Erg goede servie

Bestelling werd snel geleverd. Alles originele LEGO onderdelen zaten netjes in een zakje.

Groot assortiment, de juiste blikjes makkelijk te vinden.

Groot assortiment, de juiste blokjes makkelijk en snel te vinden. Snelle en degelijke verzending. Duidelijke communicatie en een leuk persoonlijk briefje meegestuurd,

Goede service en product naar wens

Snel geleverd en goed product

Vlugge verzending

De bestelling was correct en goed verpakt

Helemaal top!

Alle blokjes aanwezig, snel verzonden. Overzichtelijke website, fijne zoekfuncties. Als ik volgende keer missende lego-onderdelen nodig heb, weet ik waar ik moet zijn!

Snelle keurige verzending

Fijn dat het zonder extra plastic verzonden werd!

Na het bestellen had ik de blokjes al heel snel, zelfs na 1 dag, netjes verpakt in huis! Met een aardig briefje erbij, ook al kocht ik maar voor een klein bedrag wat blokjes. Doos Lego is weer compleet en er kan weer gebouwd worden door de zoon! Dank!

snelle en perfecte levering!!

Alles makkelijk kunnen vinden op de site, hele snelle levering en alles keurig verpakt met pakbon erbij. Top!!

Netjes

Bestelling word netjes en snel bezorgd

Goed netjes geleverd

Keurig wat ik gevraagd heb is geleverd . Of het past weet ik nog niet

Snel geleverd en veel blokjes beschikbaar!

Heel blij met iloveblokjes.nl. Heb al meerdere keren hier wat besteld. Snel geleverd!

Meer dan uitstekend

Beter kan niet.