Filter

Snelle levering en duidelijke communicatie

Snelle levering duidelijke communicatie en een eerlijke prijs voor het product

Reeds verschillende malen besteld. Netjes verpakt, veel in voorraad.

Snelle levering met persoonlijk tintje

Zoals eerder ervaren was mijn bestelling snel compleet en met een leuk persoonlijk handgeschreven briefje in goede orde ontvangen. Meteen de ontbrekende stukjes weer in mijn Lego bloemstuk verwerkt… helemaal blij. Echte aanrader.

Helemaal prima

Snelle service en helemaal top

Goede info over voortgang status van de levering en netjes verpakt. Top

Supergoede winkel

Je kan onderdelen gemakkelijk nabestellen die je mist in een legoset. Zeer makkelijk in gebruik en goede service. We zijn nog meer sets aan t uitzoeken en gaan zeker de missende onderdelen hier bestellen.

Goede levering en alles is compleet

ik heb alles gekregen en het is allemaal in orde! het was via de post gegaan en ik ben erg tevreden! aanrader :)

Makkelijk bestellen, en snel in huis

Als ik Lego blokjes mis, dan bestel ik bij iloveblokjes. Superfijne website. Fijne levering netjes verzorgd. Ik zou er wel willen werken.

Alles was naar wensen snelle levering

Ruim assortiment en snel geleverd.

Makkelijk wat blokjes bij elkaar gezocht.

Alles binnengekregen

Snel en goed ingepakt. Zeer fijn

perfect

Specifieke blokjes besteld die ontbraken bij treinwissels die ik had gekregen van iemand. Een paar dagen later een envelopje in de bus met een vriendelijke boodschap + de blokjes. Aanrader!

Goede en snelle verzending

Snelle verzending met een leuke kaart erbij.

Ik heb nog nooit eerder iets op Iloveblokjes besteld, maar ben blij dat dat veranderd is. Snelle levering, goede conditie en een fijne site.

Snelle en kwalitatieve aflevering

De onderdelen waren keurig verpakt met een handgeschreven groet.

Supersnel het missende blokje ontvangen.

Prima website waar je gemakkelijk en snel losse Lego blokjes kan bestellen. Snelle verzending en netjes ingepakt. Onze set is weer compleet!

Prima !!!

Altijd blij met je pakketje ! Zorgvuldig ingepakt En alles wat ik bestelde zit er in Dank Kaat ! Groet Aubrey/Zwolle

Goede prijs en snelle levering

Leuk, goed en vriendelijk

De Lego-community vind ik toch zo leuk. Ook weer bij iloveblokjes.nl. Behalve dat de bestelling wordt verstuurd zoals verwacht mag worden, snel en secuur, staat er een lief handgeschreven berichtje op de pakbon. Dat vind ik nou zo leuk. Aanrader!

goed verzorgd en snel geleverd

Artikelen zijn goed te vinden op de website en wordt snel geleverd

Mooie site, goede levering, aanrader

Vanaf de site, tot het zoeken naar lego blokjes...... Tot verzending en openmaken pakket..... Als super goed gegaan Netjes verpakt en snelle levering Bestelformulier erbij met een kleine handgeschreven note , dat geeft ook aan dat er tijd in is gestoken..... Alleen de site waar je je review op kan plaatsen, geen idee hoe het werkt. Maar zou op een is andere manier een link plaatsen op de site dat je daar je review kan neer zetten. Dat was anders al meteen gedaan Zeker een aanrader en ik kom zeker terug voor te bestellen

Uitstekend!

Ik bestelde enkele stukjes waar ik al lang naar op zoek was. Het was met een deadline want het hoorde bij een kadootje. De stukjes waren er razendsnel en goed verpakt. Het kadootje was alvast een succes, dankzij iloveblokjes. Ik kom zeker terug :-)

Goede en snelle service

Tijdens het bouwen van een model, bleek dat ik niet alle stukjes had. Bij iloveblokjes de ontbrekende stukjes gevonden en besteld. Deze snel ontvangen zodat ik weer door kon gaan met bouwen.

Bestelling snel en netjes geleverd....

Ben zeer tevreden over mijn bestelling, was weliswaar maar een kleine, maar kreeg tesamen met de bestelling op de nota een vriendelijk bericht met de hand geschreven dat ik veel bouwplezier mocht hebben, zal zeer zeker in de toekomst weer een bestelling plaatsen....

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR